jest!!! Gratulacje!Cześć dziewczyny! Zrobiłam przed chwilą test ciążowy, bo coś się dziwnie ostatnio czuje i nie wiem czy mnie wzrok myli czy tam jest bledziutka drugą kreska?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
jest!!! Gratulacje!Cześć dziewczyny! Zrobiłam przed chwilą test ciążowy, bo coś się dziwnie ostatnio czuje i nie wiem czy mnie wzrok myli czy tam jest bledziutka drugą kreska?
Ja sobie w brzuch Ovitrelle robiłamI jednak letrazol na mnie nie działa
Dostałam Fostimon do wstrzykiwania w brzuch codziennie przez 8 dni....
Czy któraś robiła sobie sama zastrzyki w brzuch?
Tak tak jest druga i wcale nie taka blada!Cześć dziewczyny! Zrobiłam przed chwilą test ciążowy, bo coś się dziwnie ostatnio czuje i nie wiem czy mnie wzrok myli czy tam jest bledziutka drugą kreska?
Tak jest druga i nie taka bladaCześć dziewczyny! Zrobiłam przed chwilą test ciążowy, bo coś się dziwnie ostatnio czuje i nie wiem czy mnie wzrok myli czy tam jest bledziutka drugą kreska?
Właśnie chciałabym iść na betę, może w sobotę...Ale coś nie jestem przekonana do tej drugiej kreski, nie wierzęTak tak jest druga i wcale nie taka blada!również gratuluję po cichu
Idziesz na betę czy prosto do lekarza?
Dałaś chyba radę?Ja sobie w brzuch Ovitrelle robiłam![]()
ja przy złamanej nodze codziennie w brzuch zastrzyk musiałam robić sobieDałaś chyba radę?przeraża mnie trochę to, że sama będę musiała sobie robić zastrzyk
Nie do końca, wyszło tak że mąż mi zrobiłDałaś chyba radę?przeraża mnie trochę to, że sama będę musiała sobie robić zastrzyk
Jeeeest! Lec jutro na betę i zarażaj II kreseczkamiCześć dziewczyny! Zrobiłam przed chwilą test ciążowy, bo coś się dziwnie ostatnio czuje i nie wiem czy mnie wzrok myli czy tam jest bledziutka drugą kreska?