X
Xwawelx
Gość
Ja wychodze z założenia, ze jesli zajde nikt mi tego nie zabierze i jesli nie ma @ ani bólów brzucha robie test.Chciałabym się umieć tak wyłączyć!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja wychodze z założenia, ze jesli zajde nikt mi tego nie zabierze i jesli nie ma @ ani bólów brzucha robie test.Chciałabym się umieć tak wyłączyć!
To jak ktos bierze leki to wie i pilnuje, ale chyba.logiczne ze jak się starasz o dziecko to nie zalewasz się w okolicach miesiączki, bo wiesz ze mozesz zajsc.Z drugiej strony dobrze wiedzieć wcześniej, bo leki, bo alko bo niektorych rzeczy nie mozna, albo wlasnie trzeba.
Ja mam malo widoczny sluz szczerze mówiąc a owu mialam przez lekarza potwierdzone, chociaż podczas stosunku jest wyczuwalny.Kochane a czy po owu występuje jeszcze jakiś śluz ?
To pewnie indywidualnie, u mnie bardzo mało jest po owulacji.Kochane a czy po owu występuje jeszcze jakiś śluz ?
Teoretycznie nie, ale w praktyce podświadoma krzywda. Ja tak noe testowałam, mimo ze korciło, bo widzialam jak tu dziewczyny wkręcaly sie, ze szybko test czy zaraz beta itd. Ja po owu wyłączam się do dnia małpy i tyle. Jest zdrowo.
Z drugiej strony dobrze wiedzieć wcześniej, bo leki, bo alko bo niektorych rzeczy nie mozna, albo wlasnie trzeba.
Dokladnie tak. A skoro planujesz zajsc to jakby kontrolujesz i leki i wszystko. Do któregoś tygodnia plod jest chroniony i nie maja wpływu takie rzeczy.Nie da się wiedzieć wcześniej. Beta będzie wykrywalna zwykle w okolicy miesiączki z uwagi na to kiedy dochodzi do zagnieżdżenia i wcześniej nic się nie dowiesz. A do tego momentu nie jesteś w stanie zagrozić zarodkowi wypitym piwem czy wzięta tabletka przeciwbólowa.
Ja teraz po duphastonie, wiec pewnie to jego wplyw- gęsto i białoKochane a czy po owu występuje jeszcze jakiś śluz ?