Gryfin
Fanka BB :)
Odpuśćcie sobie, to będziecie w ciąży. Po co dyskutować skoro to tak pomaga.sciano xd
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Odpuśćcie sobie, to będziecie w ciąży. Po co dyskutować skoro to tak pomaga.sciano xd
A stosowałaś wcześniej może antykoncepcje? U nas po odstawieniu antykoncepcji w 8 cyklu się udałoCiekawe. Mi lekarz i statystyki co innego mówił. Jestem zdrowa, nie mam chorób, przebadana, partner tez i właśnie nam się kończy 9 cykl starań. Masz jakieś ARGUMENTY dla swoich twierdzeń?
A stosowałaś wcześniej może antykoncepcje? U nas po odstawieniu antykoncepcji w 8 cyklu się udało
no to fajowoPewnie co szpital to obyczajgdyby u mnie wczoraj tak było to nic by nie bolało i nie leżałabym półtorej godziny z cewnikiem
najważniejsze że mam już to z głowy mam nadzieję że na zawsze. I już nic nie boli
![]()
Bardzo bardzo dziękuję <3no to fajowoteraz tylko odpisać ten cykl i w nowym życzę szczescia
Staram się mierzyć zawsze o 7 rano (+-15min) zanim wstanę z łóżka. Do tej pory temperatura utrzymywała się na poziomie 36,5 a dziś skoczyła o trzy kreski i test na owu już negatywny. Czyli że owulację miałam 1-2dni temu. Bo wczoraj i przedwczoraj wychodziły dwie kreski a dziś już wcale jej nie widać prawie.Pozytywny test owu oznacza ze do owu prawdopodobnie dojdzie do 48h. Temp w górę o trzy kreski czyli o 0,3 stopnia? Mierzylas już wcześniej temperaturę, masz porównanie do wcześniejszych cykli?
Edit: sorry za przesłuchanie [emoji23] skok o więcej niż 0,2 może świadczyć i odbytej owulacji jeśli nic nie zaburzyło temperatury a sam pomiar był wykonany zgodnie z zasadami [emoji3526]
A nasienie badane bylo partnera czy nie? Bo moze wszystko jest ok tyljo po prostu nie zaskakujeW poprzednich cyklach najprawdopodobniej była owulacja. W październiku raz byłam na usg to był pęcherzyk 22mm a w styczniu po pozytywnych testach owulacyjnych badałam progesteron i był wynik 14,8.
Nie masz co czuc sie jak idiotka, toc bardzo bys chciala i czekasz. Wiesz niektóre dziewczyny mowia, ze poki krwawienia nie ma jest szansa. Na spokojnie bez nerwow dlugo sie staracie?I wiecie co, czuję się dzisiaj trochę jak idiotka, że póki tego okresu nie ma to jest nadzieja mimo iż wszystkie znaki wskazują, że ten okres przyjdzie.
Nie, jeszcze mąż się nie badał.A nasienie badane bylo partnera czy nie? Bo moze wszystko jest ok tyljo po prostu nie zaskakuje
Rozumiem, że te 97 z nicku to twoj rocznik... zluzuj troche, bo te forum nie służy do takich zachowań.Odpuśćcie sobie, to będziecie w ciąży. Po co dyskutować skoro to tak pomaga.sciano xd