coca
Fanka BB :)
Dziewczyny dzisiaj idę na mój pierwszy monitoring, jakieś rady o co pytać i na co zwrócić uwagę? [emoji4]
Pytaj o grubość endo i wielkość pęcherzyków i na których jajnikach. Nie zawsze mówią [emoji16]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny dzisiaj idę na mój pierwszy monitoring, jakieś rady o co pytać i na co zwrócić uwagę? [emoji4]
Hej mam takie pytanie o badanie drożności jajowodów. Jakie są wskazania do rpzeprowadzenia takiego badania? Czy to jest jedno z 'podstawowych' badań diagnostycznych?
Ogólnie wszystko ze mną jest ok, hormony w normie (nie robiłam amh, powinnam zrobić od razu?)
Po tym jak okazało się, że Mąż ma słabe nasienie skupiliśmy się bardziej na nim.
A ja się zastanaiwam, czy mimo naprawdę dobrych wyników hormonalnych, książkowych owulacji moze być coś, co powinnam zbadać na tym etapie? Np właśnie drożność?
Jaki etap cyklu ?Ktoś tu pisał o trądziku dziś się budzę i czoło zasypane a nigdy tak nie było haha głowa wariuje![]()
Jestem z kilka dni po owu i jak wpisałam w Google to oczywiście komentarze lasek w stylu tak tak miałam podobnie był to mój pierwszy objaw ciąży albo nie wiedziałam co mi jest nigdy tak niw miałam teraz już wiem to była oznaka ciążyJaki etap cyklu ?![]()
Kurczę ja też myślałam o monitoringu bo w ostatnim cyklu chyba nie było owu... Miałam iść miesiąc temu ale się przeziebilam to odwolalam. W tym mi owu wypada na 5/6.04 więc też nie ma jak bo święta... na 9.04 zapisałam się do mojej gin tylko nie wiem czy ona na tym swoim przedpotopowym sprzęcie coś zobaczy, ale progesteron miałam 9,5 8dpo ostatnio, do tego mam plamienia przed @ więc i tak muszę iść. Już mi się wszystkiego odechciewa![]()
Dwa cykle temu wysypało mnie po owulacji na brodzie, szyji, plecach.. Niestety małpa przyszła jak zawsze [emoji205]Ktoś tu pisał o trądziku dziś się budzę i czoło zasypane a nigdy tak nie było haha głowa wariuje [emoji1787]
temu staram się nie myśleć o tym ze to jakiś objaw czy cośDwa cykle temu wysypało mnie po owulacji na brodzie, szyji, plecach.. Niestety małpa przyszła jak zawsze [emoji205]