KasiaKatarina
Fanka BB :)
8dc. Pęcherzyk w prawym jajniku, 11mm, od 2dc biorę letrozol. Endometrium cienkie na razie (nie powiedziała ile mm) ale powiedziała że jeszcze na pewno urośnieDaj znać po wizycie jak sytuacja i który dc [emoji3526]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
8dc. Pęcherzyk w prawym jajniku, 11mm, od 2dc biorę letrozol. Endometrium cienkie na razie (nie powiedziała ile mm) ale powiedziała że jeszcze na pewno urośnieDaj znać po wizycie jak sytuacja i który dc [emoji3526]
8dc. Pęcherzyk w prawym jajniku, 11mm, od 2dc biorę letrozol. Endometrium cienkie na razie (nie powiedziała ile mm) ale powiedziała że jeszcze na pewno urośnie [emoji51] w środę w przyszłym tygodniu mam znowu iść na kolejne USG żeby i dać zielone światło dla zastrzyku ovitrelle [emoji3]
DziękujęPowodzenia [emoji110][emoji110][emoji110]
Dziewczyny a ma któraś z Was doświadczenie z długimi cyklami?? Bo robić żeby je skrócić?
Ja mam naturalnie cykle 30-37 dni. Mówiłam o tym w klinice w której się leczę ale nie rozmawiałyśmy o skracaniu tylko od razu przepisała mi letrozol + progesteron dopochwowo po owulacji i ten cykl miałam dokładnie 30 dniDziewczyny a ma któraś z Was doświadczenie z długimi cyklami?? Bo robić żeby je skrócić?
Moja znajoma ma pcos i nieregularne cykle, brała tabletki anty ale przestała bo lekarz chciał zobaczyć co tam się dzieje bez. Była z chłopakiem jakoś z miesiąc i bach jeden raz w niej skończył i ciąża [emoji2370]Trafiłam dziś na instagramie na profil dziewczyny, która w połowie marca wrzucała zdjęcie ze swoim chłopakiem i z opisem sugerującym że mają pierwszą rocznicę związku. A na początku marca wrzucała zdjęcie córeczki, która im się urodziła... Nie chcę oceniać ani nic takiego ale przykro mi się zrobiło że to wszystko takie niesprawiedliweNiektórzy starają się miesiącami i latami a tu wątpię żeby planowane skoro zaszła w ciąże chwilę po tym jak się zaczęli spotykać [emoji19]
Moja znajoma ma pcos i nieregularne cykle, brała tabletki anty ale przestała bo lekarz chciał zobaczyć co tam się dzieje bez. Była z chłopakiem jakoś z miesiąc i bach jeden raz w niej skończył i ciąża [emoji2370]
nie możesz na to tak patrzeć, jeśli są poważni wiedzą czego chcą od życia to i planowanie rodziny po niespełna kilku miesiącach związku To nic dziwnego. My z moim mężem tak samo mieliśmy, a już razem 10 lat córka ma 9 także jak się wierzy w miłość i wie czego chce się od życia jest też inaczejTrafiłam dziś na instagramie na profil dziewczyny, która w połowie marca wrzucała zdjęcie ze swoim chłopakiem i z opisem sugerującym że mają pierwszą rocznicę związku. A na początku marca wrzucała zdjęcie córeczki, która im się urodziła... Nie chcę oceniać ani nic takiego ale przykro mi się zrobiło że to wszystko takie niesprawiedliweNiektórzy starają się miesiącami i latami a tu wątpię żeby planowane skoro zaszła w ciąże chwilę po tym jak się zaczęli spotykać
![]()