Kasialucky
Fanka BB :)
Po co się tak nakręcasz ?Martwię się, że beta wyjdzie ujemna, mimo kilku pozytywnych testów, jest to możliwe?Robiłam pięć testów różnych firm
Skoro 5 testow wyszło pozytywnych to na bank beta będzie dodatnia
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Po co się tak nakręcasz ?Martwię się, że beta wyjdzie ujemna, mimo kilku pozytywnych testów, jest to możliwe?Robiłam pięć testów różnych firm
a ja mam pytanie, orientujecie się dziewczyny czy przed terminem miesiączki temperatura spada gwałtownie czy stopniowo?
bo miałam tak 37,2 37,3 37,1 dzisiaj 37 i dwa dni do terminu miesiączki
GratulacjeCzy to może być ciąża? W instrukcji napisali, że wynik negatywny jest gdy nie ma żadnej kreski w polu testowym, a przy wyniku pozytywnym może być różna widoczność tej kreski, w zależności od stężenia moczu, a dużo siusiałam przed
Zobacz załącznik 1256730
Cześć
Nie udzielam się zbyt często, więc krótko opiszę sytuację.
Staramy się o dziecko od września 2020. Teraz jest 3 cykl z clo. Przy drugim monitoring - brak owulacji. Teraz przy trzecim z clo w poniedziałek tydzień temu w 10 dc pęcherzyk 1.32 , w środę nie mogłam iść na wizytę , w piątek 14 dc akurat już po owulacji. Przytulanki oczywiście były w dni płodne.
W poniedziałek wieczorem przy wizycie w wc zauważyłam na papierze niteczkę czerwoną i trochę różowego śluzu. Później już brązowy, wczoraj też brązowe plamienie i dziś rano. Dziś jest 19 dc. Sądzicie, że to może być plamienie implantacyjne czy z powodu owulacji ? Nigdy nie mialam plamień pomiędzy okresami.
Będę bardzo wdzięczna za każdą podpowiedź. Może któraś z Was miała podobnie.
Od wczoraj czyli 18 dc biorę duphastonProgesteron bym zbadała koło 7dpo [emoji6] może być niedomoga lutealna.
Od wczoraj czyli 18 dc biorę duphaston