Kasialucky
Fanka BB :)
Po co się tak nakręcasz ?Martwię się, że beta wyjdzie ujemna, mimo kilku pozytywnych testów, jest to możliwe?Robiłam pięć testów różnych firm
Skoro 5 testow wyszło pozytywnych to na bank beta będzie dodatnia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Po co się tak nakręcasz ?Martwię się, że beta wyjdzie ujemna, mimo kilku pozytywnych testów, jest to możliwe?Robiłam pięć testów różnych firm
a ja mam pytanie, orientujecie się dziewczyny czy przed terminem miesiączki temperatura spada gwałtownie czy stopniowo?
bo miałam tak 37,2 37,3 37,1 dzisiaj 37 i dwa dni do terminu miesiączki
GratulacjeCzy to może być ciąża? W instrukcji napisali, że wynik negatywny jest gdy nie ma żadnej kreski w polu testowym, a przy wyniku pozytywnym może być różna widoczność tej kreski, w zależności od stężenia moczu, a dużo siusiałam przed
Zobacz załącznik 1256730
Cześć
Nie udzielam się zbyt często, więc krótko opiszę sytuację.
Staramy się o dziecko od września 2020. Teraz jest 3 cykl z clo. Przy drugim monitoring - brak owulacji. Teraz przy trzecim z clo w poniedziałek tydzień temu w 10 dc pęcherzyk 1.32 , w środę nie mogłam iść na wizytę , w piątek 14 dc akurat już po owulacji. Przytulanki oczywiście były w dni płodne.
W poniedziałek wieczorem przy wizycie w wc zauważyłam na papierze niteczkę czerwoną i trochę różowego śluzu. Później już brązowy, wczoraj też brązowe plamienie i dziś rano. Dziś jest 19 dc. Sądzicie, że to może być plamienie implantacyjne czy z powodu owulacji ? Nigdy nie mialam plamień pomiędzy okresami.
Będę bardzo wdzięczna za każdą podpowiedź. Może któraś z Was miała podobnie.
Od wczoraj czyli 18 dc biorę duphastonProgesteron bym zbadała koło 7dpo [emoji6] może być niedomoga lutealna.
Od wczoraj czyli 18 dc biorę duphaston