hachette
Fanka BB :)
Ale superMiałam nie świrować, ale ból piersi i jeżdżenie po jajnikach jakoś nie dawały mi spokoju - myślałam ze to okres się rozkręca.
Dziś 26 dc (2 dni do @)
Test o czułości 10 - blada kreska.
Beta ok 15 - 39,51![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale superMiałam nie świrować, ale ból piersi i jeżdżenie po jajnikach jakoś nie dawały mi spokoju - myślałam ze to okres się rozkręca.
Dziś 26 dc (2 dni do @)
Beta ok 15 - 39,51![]()
Martwię się, że beta wyjdzie ujemna, mimo kilku pozytywnych testów, jest to możliwe?Robiłam pięć testów różnych firm
Nie taka blada, gratulacje [emoji846]Miałam nie świrować, ale ból piersi i jeżdżenie po jajnikach jakoś nie dawały mi spokoju - myślałam ze to okres się rozkręca.
Dziś 26 dc (2 dni do @)
Beta ok 15 - 39,51 [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Beta 254!Daj znać jak wyniki [emoji6][emoji6][emoji6]
GRATULACJEBeta 254!
Serdeczne gratulacje!Beta 254!
to widzę na ta sama informacja co jaByłam dziś na monitoringu, 18dc. Zarówno 10 jak i 12dc pęcherzyk miał 17 mm (więc niby nie rósł) ale mam wrażenie że w 10dc usg było zrobione trochę „na odpierdziel” i mógł być źle wymiar zmierzony, bo okazuje się że owulacja była, ciałko żółte jest, endometrium też książkowe. Wyszłam z tak dobrym humorem od lekarza, że dawno aż takiego nie miałamPo czwartkowej wizycie nastawiałam się na to że do owulacji nie dojdzie, a tu taka niespodzianka
Starania oczywiście były cały czas, więc oby tym razem się udało
![]()