staraczka_22
Fanka BB :)
Dziewczyny tak jak Wam wspominałam, dzisiaj mam 43dc wczoraj wieczorem zakuł mnie jajnik i zrobiłam teraz test owulacyjny - pozytywny, czy to możliwe żebym ja dopiero teraz miala owulacje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
po owulacji jest wysoki poziom lh spada dopiero na kilka dni przed @Więc będą Ci tak czy siak wychodzić prawdopodobnie do samego końca pozytywne. No chyba że masz cykle powyżej 43dni plus jeszcze 10/12 dni do samego końca cykluDziewczyny tak jak Wam wspominałam, dzisiaj mam 43dc wczoraj wieczorem zakuł mnie jajnik i zrobiłam teraz test owulacyjny - pozytywny, czy to możliwe żebym ja dopiero teraz miala owulacje?
Robiłam do 23dc i byly negatywne a potem przestałam robić bo się wkurzyłam.po owulacji jest wysoki poziom lh spada dopiero na kilka dni przed @Więc będą Ci tak czy siak wychodzić prawdopodobnie do samego końca pozytywne. No chyba że masz cykle powyżej 43dni plus jeszcze 10/12 dni do samego końca cyklu
jajnik możesz odczuwać po owulacji w każdym momencie jeśli pozostałość cialka żółtego stała się noworocznym lub owulacja miała na tyle duże jajeczko. Ja mam bardzo wrażliwe jajniki w tym miesiącu jajeczko gigant z lewego jajnika tak mi platal figle że od 14dc do 28dc myślałam że owulacje mam co 2 dzieńDziewczyny tak jak Wam wspominałam, dzisiaj mam 43dc wczoraj wieczorem zakuł mnie jajnik i zrobiłam teraz test owulacyjny - pozytywny, czy to możliwe żebym ja dopiero teraz miala owulacje?
W poprzednich miesiącach mi się lh utrzymywało 2-3 dni tylko.jajnik możesz odczuwać po owulacji w każdym momencie jeśli pozostałość cialka żółtego stała się noworocznym lub owulacja miała na tyle duże jajeczko. Ja mam bardzo wrażliwe jajniki w tym miesiącu jajeczko gigant z lewego jajnika tak mi platal figle że od 14dc do 28dc myślałam że owulacje mam co 2 dzień
to może najwyraźniej miałaś tak późno że nie wylapalas stąd teraz te pozytywne. Na ulotce od testów ale chyba tylko tych lepszych firm jest taka rubryczka do obliczenia wdg długości cyklu poprzedniego w jakim terminie obecnie może być owulacja. Wylicza się takie Wisełki 7 dniowe. Powiem ci że w życiu nie sądziłam że to wg może strzelić w dobry dzień. A się okazuje że jednak tak.Robiłam do 23dc i byly negatywne a potem przestałam robić bo się wkurzyłam.
A ja dzisiaj miałam iść na bete bo poprzedni cykl miałam 31 dni i teraz nie wiem, co robic.to może najwyraźniej miałaś tak późno że nie wylapalas stąd teraz te pozytywne. Na ulotce od testów ale chyba tylko tych lepszych firm jest taka rubryczka do obliczenia wdg długości cyklu poprzedniego w jakim terminie obecnie może być owulacja. Wylicza się takie Wisełki 7 dniowe. Powiem ci że w życiu nie sądziłam że to wg może strzelić w dobry dzień. A się okazuje że jednak tak.
To jest mój pierwszy tak długi cykl. Wcześniej miałam max 35-37 a poprzedni 31.Mając cykle 42 dniowe w 26 dniu licząc od 1 dnia cyklu zaczynasz robić dopiero testy. Łącznie 7 dni aż do 34dc
Są różne opcje. Albo masz teraz dopiero owulację, mogła się przecież przesunąć. Albo już miałaś. Albo jesteś w ciążyA ja dzisiaj miałam iść na bete bo poprzedni cykl miałam 31 dni i teraz nie wiem, co robic.