mariaantonina96
Fanka BB :)
Mnie też by to nie martwiło, gdyby nie to że przed zabiegiem zawsze mnie bolaly przed A od zabiegu nicMnie nie bolą i nawet się nie powiększają. W sumie to nie mam żadnego pms. A problemu z hormonami nie mam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie też by to nie martwiło, gdyby nie to że przed zabiegiem zawsze mnie bolaly przed A od zabiegu nicMnie nie bolą i nawet się nie powiększają. W sumie to nie mam żadnego pms. A problemu z hormonami nie mam
Na pewno gospodarka hormonalna musi dojść do siebie. Więc musisz po prostu poczekać i tyleMnie też by to nie martwiło, gdyby nie to że przed zabiegiem zawsze mnie bolaly przed A od zabiegu nic
Cóż mi pozostałoNa pewno gospodarka hormonalna musi dojść do siebie. Więc musisz po prostu poczekać i tyle
Dzisiaj zmierzyłam temperaturę zaraz po przebudzeniu i 37, ale zaraz zaczęłam plamić i już złapałam dołek [emoji17][emoji17]
Martwi mnie to że od zabiegu, przed miesiączka nie bola mnie piersi, powiększają się i tyle, jak myślicie to normalne czy może być problem z hormonami
Ja pewnie bym się nie martwiła gdyby nie to że przed zabiegiem miałam prawie wszystkie objawy pms, a teraz żadnychMnie nigdy nie bolą i jest ok hormonalnie, nawet po luteinie nie bolą [emoji6]
Moim zdaniem nie, wiarygodny jest 14dpo, ponieważ do implantacji dochodzi między 6 a 12 dniem a beta potrzebuje jeszcze chwilę aby być wykrytą w moczuDziewczyny test 12dpo jest wiarygodny ?
Widać zdecydowanieZrobiłam test... Powiedzcie czy ja dobrze widzę? Czy to tylko moja wyobraźnia? Zobacz załącznik 1257685
Ok 20dpoWidać zdecydowanieIle dpo?