Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale to test z moczu czy z krwi? Jak dla mnie to kreska fabryczna, nie odczytuj go po terminie określonym w instrukcji. Wstrzymaj się 2 dni i zrób ponownie albo idź po prostu na betę, jeśli dziś masz termin @ to beta powinna coś pokazaćW terminie była bardzo blada
A czemu dopiero w poniedziałek? Dzisiaj masz termin @ więc beta z krwi powinna wyjść jeśli jesteś w ciążyWyszłam od lekarza i lekarka tez widzi, na usg jeszcze nie ale szyjka jest rozpulchniona wiec mam w poniedziałek betę zrobic
Bo lekarka u której byłam ma swoją teorie![]()
A jaka to teoria?Bo lekarka u której byłam ma swoją teorie![]()
Ze jak jest ciąża to beta w poniedziałek będzie ładna, w sumie do pon mogę zaczekać trzymajcie kciuki
Pamiętaj tylko, że nie liczy się wynik samej bety, a ważniejszy - jej przyrostZe jak jest ciąża to beta w poniedziałek będzie ładna, w sumie do pon mogę zaczekać trzymajcie kciuki
Ładniejszą też bym dala w cudzysłówNo to wiadomo że im „starsza” będzie ciąża tym beta będzie ładniejsza. Ale to nie zmienia faktu że jeśli wg niej na teście coś widać to i beta tym bardziej już wyjdzie.