Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przykro miHej dsiewczyny! Ja dziś już po HSG. Jestem totalnie przeorana tym badaniem... Chyba gorsze było tylko leczenie kanałowe zęba. Ledwo żyję. Niestety obustronna niedrożność jajowodów...W końcu się wyjaśniło dlaczego mimo bardzo dobrych wyników i potwierdzonych owulacji ciąży brak. Jeszcze dziś nie myślę trzeźwo. Ale chyba czas się zapisać na IVF.
grunt, ze przyczyna jest znana, wierze, ze leczenie pójdzie dobrze a potem już prosta droga do dzidziHej dsiewczyny! Ja dziś już po HSG. Jestem totalnie przeorana tym badaniem... Chyba gorsze było tylko leczenie kanałowe zęba. Ledwo żyję. Niestety obustronna niedrożność jajowodów...W końcu się wyjaśniło dlaczego mimo bardzo dobrych wyników i potwierdzonych owulacji ciąży brak. Jeszcze dziś nie myślę trzeźwo. Ale chyba czas się zapisać na IVF.
Bardzo mi przykroHej dsiewczyny! Ja dziś już po HSG. Jestem totalnie przeorana tym badaniem... Chyba gorsze było tylko leczenie kanałowe zęba. Ledwo żyję. Niestety obustronna niedrożność jajowodów...W końcu się wyjaśniło dlaczego mimo bardzo dobrych wyników i potwierdzonych owulacji ciąży brak. Jeszcze dziś nie myślę trzeźwo. Ale chyba czas się zapisać na IVF.
Ja mam brać do @Czesc dziewczyny , czy któraś z Was zażywa duphaston w drugiej fazie cyklu ? Ile dni po odstawieniu macie @?? Ja odstawiłam w piątek (12dpo beta negatywna) , wczoraj powinnam dostać @ ale nie dostałam( zrobilam test -negatywny) wiem , ze po duphastonie może się coś przesunąć, dlatego chciałam podpytać jak to u Was wyglądało?
Dzis 4 dzien po odstawieniu, bol podbrzusza zniknął, pozostały lekko wrażliwe piersi .![]()
Ja tak miałam w zeszlym miesiącu, 8dpo i 9,5.Zbadałam dziś progesteron i mój dobry humor się skończył8dpo i 6,782 ng/ml
![]()
Pamiętasz jaka grubość Endo?Tak, pierwszy raz. Miałam monitoring, owulacja była jakoś 3-4.04, byłam na usg 07.04 i wszystko wyglądało ładnie. Pęcherzyk pękł, pojawiło się ciałko żółte, endometrium też podobno było w porządku (aczkolwiek minimalnie mniejsze niż przed owulacją). Wydawało się że wszystko w porządku![]()