Czekam w poczekalni. Bo znowu się zaczęło. Dam znać co powie lekarz.
Trzymam kciuki! Oby to nie było nic groźnego
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czekam w poczekalni. Bo znowu się zaczęło. Dam znać co powie lekarz.
Trzymam mocno kciuki [emoji110][emoji110]Czekam w poczekalni. Bo znowu się zaczęło. Dam znać co powie lekarz.
Cześć u mnie 35 dc test zrobilam rano ja widzę tam cień cieniaCześć dziewczyny miłego dnia dla Wasja zaczynam WEEKEND na wsi u rodziców
dziś 27dc, 10dpo czekam na rozwój wydarzeń, za 4 dni zatestuje jeśli @ nie przyjdzie
a co u Was? Jak się czujecie? Który dc?
Trzymam kciukiCzekam w poczekalni. Bo znowu się zaczęło. Dam znać co powie lekarz.
Cześć u mnie 35 dc test zrobilam rano ja widzę tam cień cieniajutro mam termin @ ale poczekam jakieś 2 lub 3 dni i powtórzę jeśli
nie przyjdzie
Ja po prostu mówię, ze dziękuje, nie mam dzisiaj nastroju na alkohol ale za to chętnie wypiję herbatę, najlepiej z miodem i cytryną. Jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby ktoś mnie cisnąłnie miałam ochoty tłumaczyć sie dlaczego i "chwalić" się że się staramy bo już nie raz popełniłam ten błąd i powiedziałam komuś , a potem wielkie rozczarowanie i pytanie "i jak?" "Nie? Ale jak to"..
Trzymam kciuki, żeby to było tylko dużo strachu o nicCzekam w poczekalni. Bo znowu się zaczęło. Dam znać co powie lekarz.
PokażCześć u mnie 35 dc test zrobilam rano ja widzę tam cień cieniajutro mam termin @ ale poczekam jakieś 2 lub 3 dni i powtórzę jeśli
nie przyjdzie