Stokrotka2021
Fanka BB :)
A nikt i nie powiedział ,co masz teraz robic?Dziewczyny, wynik bety >0, 5więc to wczorajsze zasłabnięcie to chyba mózg płatał mi figle. Dzisiaj u mnie 14dpo, mogę chyba juz odstawić progesteron i czekać na @?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A nikt i nie powiedział ,co masz teraz robic?Dziewczyny, wynik bety >0, 5więc to wczorajsze zasłabnięcie to chyba mózg płatał mi figle. Dzisiaj u mnie 14dpo, mogę chyba juz odstawić progesteron i czekać na @?
Nie dostałaś wytycznych kiedy odstawić?
Miałam zrobić betę w dniu spodziewanej miesiączki. Kalendarzyk pokazuje mi dzisiaj ale ostatni cykl miałam dłuższy o dwa dni... I wychodziloby wtedy że @ przyjdzie w niedzielę. No ale 14dpo beta powinna już wskazać chociaż jakaś minimalną wartośćA nikt i nie powiedział ,co masz teraz robic?
Miałam zrobić betę w dniu spodziewanej miesiączki. Kalendarzyk pokazuje mi dzisiaj ale ostatni cykl miałam dłuższy o dwa dni... I wychodziloby wtedy że @ przyjdzie w niedzielę. No ale 14dpo beta powinna już wskazać chociaż jakaś minimalną wartość [emoji849] chyba nie ma się co łudzić
I nie wiadomo skąd te plamienia. Na usg nic nie widać. Miałam przyjąć 2 tabletki dupka po powrocie do domu i 2 wieczorem. Ogólnie zmiana z 1x2 na 2x2. W razie krwawien mam jechać na IP. Pon i śr mam zrobić beta hcg i w środę progesteron.Trzymam kciuki! Oby to nie było nic groźnego
Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze, takie plamienia czasem się zdarzają, ale dobrze, ze jesteś czujnaI nie wiadomo skąd te plamienia. Na usg nic nie widać. Miałam przyjąć 2 tabletki dupka po powrocie do domu i 2 wieczorem. Ogólnie zmiana z 1x2 na 2x2. W razie krwawien mam jechać na IP. Pon i śr mam zrobić beta hcg i w środę progesteron.
I nie wiadomo skąd te plamienia. Na usg nic nie widać. Miałam przyjąć 2 tabletki dupka po powrocie do domu i 2 wieczorem. Ogólnie zmiana z 1x2 na 2x2. W razie krwawien mam jechać na IP. Pon i śr mam zrobić beta hcg i w środę progesteron.
3+2Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze, takie plamienia czasem się zdarzają, ale dobrze, ze jesteś czujnapewnie nie ma się czym martwić ale tez ostrożności nigdy za wiele
a który tc?
Nie ma zagrożenia. Możesz iść wyrwać ząbHej przychodzę z pytaniem, 5.05 mam umówiona wizytę u dentysty na której będę miała wyrywana górna ósemkę, będzie to mój 21 dzień cyklu, czyli 7dpo, czy w razie czego istnieje jakieś zagrożenie i czy powinnam zrezygnować z tego terminu? Chce tylko dodać, ze ciężko się umówić na wyrwanie zęba tak aby np. był to dzień przed owulacja :/ Nie chce tez marnować żadnego cyklu, co powinnam zrobić?