Gryfin
Fanka BB :)
TrzymamyMój mąż dzisiaj robi badanie nasienia, trzymajcie kciuki!![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
TrzymamyMój mąż dzisiaj robi badanie nasienia, trzymajcie kciuki!![]()
GRAAAATUUUUULAAAACJEEEE! Jakie to jest pokrzepiające, wiedząc ile się starałaś a tu wreszcie te wymarzone dwie kreseczki!@ wczoraj nie przyszła i stwierdziłam, że zrobię test.... Oczom nie wierzę![]()
Gratulacje!@ wczoraj nie przyszła i stwierdziłam, że zrobię test.... Oczom nie wierzę![]()
Gratulacje!!!!@ wczoraj nie przyszła i stwierdziłam, że zrobię test.... Oczom nie wierzę![]()
Ja dzisiaj od samego rana w kuchni. Nakupowalam pełno pięknych warzyw i zaczynam proces twórczyCześć dziewczyny miłego dnia dla Wasjakie plany na dzisiaj?
Gratuluję!!@ wczoraj nie przyszła i stwierdziłam, że zrobię test.... Oczom nie wierzę![]()
Trzymam kciukiCześć, nie wiem czy mnie kojarzycie ale dzisiaj mam 39 dc okresu nadal brak, zrobiłam dziś test... i był z druga blada kreska, poszłam na betę i czekam na wyniki. Trochę się stresuję....
Cześć, dziś sprzątanie i pranie, typowa sobotaCześć dziewczyny miłego dnia dla Wasjakie plany na dzisiaj?