Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny, czy polecacie jakiś konkretny, dokladny termometr, chcialabym sobie skontrolowac tempke...
Mam Microlife 16C2, kupiłam jakoś za 19zł. Innych nie próbowałam ale mierzy z dokładnością do 0,01. Taki mi w zupełności wystarcza.Dziewczyny, czy polecacie jakiś konkretny, dokladny termometr, chcialabym sobie skontrolowac tempke...
Tak jak Coca pisała - polecam Microlife.Dziewczyny, czy polecacie jakiś konkretny, dokladny termometr, chcialabym sobie skontrolowac tempke...
Tak jak dziewczyny powyżej mam i używam MicrolifeDziewczyny, czy polecacie jakiś konkretny, dokladny termometr, chcialabym sobie skontrolowac tempke...
Tak dokładnie, ale mam nadzieje, ze do uzytku domowego przeziebieniowego tez sie nadaWiększość poleca i używa Microlife [emoji6] chodzi o owulacyjny, tak?
Cześć dziewczyny
Ja dzisiaj po pracy, po 17:00 jadę na betę, bo jestem trochę wystraszona.
Ogólnie oprócz tego, co Wam ostatnio pisałam, że przy cyklach 41 dniowych, w 28dc dostałam plamienia, to nadal mam bardzo bolące piersi i ogromne bóle brzucha, a @ nie przyszedł, plamienie ustało.
Ogólnie moja "uroda" jest taka, że średnio tydzień przed @ noc w noc budzę się z ogromnym bólem brzucha, biorę paracetamol i leżę czasami nawet godzinę na zimnej podłodze, żeby trochę ból mi przeszedł (endometriozę mi kiedyś wykluczyli).
Teraz, od plamienia, bóle się nasiliły i mam je nawet kilka razy dziennie.
Jak 4 dni temu dostałam tego plamienia, tak ono przeszło, bóle zostały. Dzisiaj o 7 obudziły mnie one ponownie, zapobiegawczo zrobiłam test, 2 minuty odczekałam, test bielusieńki, poszłam spać. Godzinę później wstałam, o 8:00, a na teście 2 kreski.
Zdaję sobie sprawę, że test po 5 minutach staje się niewiarygodny, jednak nigdy tak nie miałam (nawet po 24h nadal były zawsze bielusieńkie) i pierwsza moja myśl "rak jajnika".
Bardzo mi przykroDziewczyny, niestety zostanę z Wami tutaj kolejny czas
We wtorek byłam na becie - wynik 32. W czwartek wynik 62. W piątek lekkie plamienie, dzisiaj plamienie i zobaczyłam skrzep w toalecie... Wynik dzisiejszej bety 32...
Przez cały ten czas bolał mnie mocno brzuch, kilka razy dziennie miałam silne bóle i skurcze. Także niestety, jak się cieszyłam, że w końcu się udało, po 9 miesiącach starań, tak szybko ta radość przeszła.
Jedyny wniosek jaki wyciągnęłam, to, że przy cyklach 41 dniowych owulacje mam między 16 a 23 dniem cyklu![]()
Szkoda, ze nie ma emotikonki przytulam... Wiec przytulam.Dziewczyny, niestety zostanę z Wami tutaj kolejny czas
We wtorek byłam na becie - wynik 32. W czwartek wynik 62. W piątek lekkie plamienie, dzisiaj plamienie i zobaczyłam skrzep w toalecie... Wynik dzisiejszej bety 32...
Przez cały ten czas bolał mnie mocno brzuch, kilka razy dziennie miałam silne bóle i skurcze. Także niestety, jak się cieszyłam, że w końcu się udało, po 9 miesiącach starań, tak szybko ta radość przeszła.
Jedyny wniosek jaki wyciągnęłam, to, że przy cyklach 41 dniowych owulacje mam między 16 a 23 dniem cyklu![]()