reklama

Staraczki 2021

reklama
A macie jakiś plan działania na później? Na kolejne cykle starań, jeśli będzie trzeba..?
tak, w czerwcu umawiamy się na drożność i badanie nasienia jak się nie uda do tego czasu, mam bardzo fajna Panią doktor, która mówi ze napewno się uda i czuje taką presję przez to🥺 ale skad ona może wiedzieć bez ważnych badań 🤷‍♀️ tylko mnie podbudowała bo endometrium książkowe w tym cyklu 1 cm a nigdy nic o nim nie wspominała. Badania tez w normie te co robiliśmy jedynie moja tarczyca ale wynik oscyluje max do 2 wiec powinno się udać znam przypadki ze zachodzą z wyższą.

moim zdaniem, kiedyś nie było tyle chemi we wszystkim i kobiety zachodziły i rodziły, teraz mamy takie czasy jakie mamy A wszystko wpływa na płodność niestety
to racja ale odżywiamy się od pół roku baaardzo zdrowo. Było ciężko ale dajemy jakoś radę 🙂 fastfoodow od listopada nie jemy. Ale w sumie dlaczego lidzie „z ulicy” tez maja dzieci? Oni pewnie nie zwracają uwagi na składy tego co jedzą...

Teraz sobie tak pomyslalam, ze trzeba było brać te rady od cioć o wujków bo przecież pytali NIE WIECIE JAK TO SIĘ ROBI? 🤬 może faktycznie nie wiemy 😣
Nie myśl tak, nie wpędzaj się w poczucie winy ☹️ Tak jak dziewczyny piszą, nawet „zdrowe” pary maja ledwie 30% szans na zajście, zdiagnozujecie się i znajdziecie problem i wierze, ze z małą pomocą lekarzy Wam się uda.

reklama
Nie myśl tak, nie wpędzaj się w poczucie winy ☹️ Tak jak dziewczyny piszą, nawet „zdrowe” pary maja ledwie 30% szans na zajście, zdiagnozujecie się i znajdziecie problem i wierze, ze z małą pomocą lekarzy Wam się uda.
tak, staram się tego nie robić ale co chwile się dowiaduje o jakiejś ciąży, mam tylko 2!! Znajome bez dziecka reszta ma już nawet po dwójce. No nie sądziłam, ze to będzie takie czasochłonne 😒

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry