Mam te same testy jeszcze nie pozytywny zauważysz gdy taki będzie bo kreska naprawdę zrobi się ciemniejsza od kontrolnejDziewczyny pozytywny ? Coś dziwne te testy owulacyjne z Allegro ;D Zobacz załącznik 1262190
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mam te same testy jeszcze nie pozytywny zauważysz gdy taki będzie bo kreska naprawdę zrobi się ciemniejsza od kontrolnejDziewczyny pozytywny ? Coś dziwne te testy owulacyjne z Allegro ;D Zobacz załącznik 1262190
Nie ma głupich pytań, co najwyżej głupie odpowiedziNo tak, głupie pytanie.. Sorkiwidocznie byłaś w tych 70%. No trudno, nowy cykl nowe szanse
nie zrobili Ci w pierwszej kolejności drożności? U mnie to był pierwszy krok zaraz po badaniach krwi
Ja właśnie tez stwierdziłam, ze jeszcze kolejny cykl i jak nic nam się nie uda zmajstrować, to w czerwcu badanie drożności. Jak ognia chciałam unikać, ale trzeba by działać dalej. U męża akurat nasienie super, narazie lekarz podejrzewa, ze mój organizm zawodzi. Zobaczymy. Zacisnę szczękę i jakoś będzieNie ma głupich pytań, co najwyżej głupie odpowiedziWłaśnie nie, ale ginekolog w klinice w której jesteśmy od stycznia już zapowiedziała że po 2-3 nieudanych cyklach u nich robi się badanie drożności jajowodów także zobaczymy, jak w tym cyklu się nie uda to pewnie już będziemy na ten temat poważnie rozmawiać
![]()
Podobno nie jest tak źle z tym badaniemJa właśnie tez stwierdziłam, ze jeszcze kolejny cykl i jak nic nam się nie uda zmajstrować, to w czerwcu badanie drożności. Jak ognia chciałam unikać, ale trzeba by działać dalej. U męża akurat nasienie super, narazie lekarz podejrzewa, ze mój organizm zawodzi. Zobaczymy. Zacisnę szczękę i jakoś będzie![]()
Możliwe że się zbliżaDziewczyny dziś 9 dc czy to możliwe ze owulka się zbliża ? Dodam ze nie czuje śluzu ani nic a patrzcie jaka kreska ciekną wyszła o co chodzi test wadliwy ?
zazwyczaj test pozytywny wychodził koło 15dc i troszkę się zdziwiłam No i od dnia owulki faza lutealna 15 dni No i @ No ale mogło się coś przestawić także działamy od dziś codziennieMożliwe że się zbliża. Przecież ten 10-12 dc to nie jest aż tak bardzo wcześnie
.
Ja tez w majówkęTo ja mam w planach testować 2-3.05 [emoji4]