reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2021

Czyli nawet kremowy może towarzyszyć owulacji [emoji85] dziękuję za informację [emoji173] ale ten organizm z dnia na dzień mnie coraz bardziej zaskakuje... ile rzeczy nie zauważałam wcześniej.
u mnie to ostatnio loteria. Poprzedni cykl z owulacją potwierdzoną monitoringiem, a śluzu płodnego brak. Był właśnie kremowy [emoji2370] dlaczego nie mam pojęcia. W tym pewnie będzie podobnie, ale obym jednak się miło zaskoczyła

reklama
Dziewczyny, na ile przed owulacją czujecie pracę jajników? Mój aktualny cykl jest prawdziwą zagadką. Po @ miałam sucho ale wczoraj (12dc) pojawił się kremowy śluz w małych ilościach. Z kolei dzisiaj było go znacznie więcej. Testy owu blade a od kilku godzin czuje kłucie jajnika... czy możliwe że to zwiastun zbliżającej się owulacji pomimo że śluz jest daleki od plodnego? Z reguły owulacja pojawia się od 16 do 20 dc. Cykle 30/35 dniowe.
Mnie potrafi boleć i 4-5dni przed owu, a śluz z kremowego na płodny zaczyna mi się dzień przed owu i zaraz po znika, w sumie jakieś 1.5dnia taki jest, najczęściej wieczorem się pojawia, następnego dnia jest i kolejnego rano już wodnisty albo znów kremowy

Jestem w takim razie dobrej myśli bo już się martwilam że cykl bezowulacyjny się szykuje [emoji2368] to daje nadzieję na ładną owulacje na święta [emoji23] świąteczny cud i te sprawy [emoji110] dziękuję za odpowiedź [emoji173]
Mnie potrafi boleć i 4-5dni przed owu, a śluz z kremowego na płodny zaczyna mi się dzień przed owu i zaraz po znika, w sumie jakieś 1.5dnia taki jest, najczęściej wieczorem się pojawia, następnego dnia jest i kolejnego rano już wodnisty albo znów kremowy

Cześć 🙂
Wpadam się przywitać i zmykam do pracy. Jeszcze tylko jutro i wolne aż do Nowego roku 😁
Cześć dziewczyny, u mnie 8dc, cykle 30-33dniowe, stwierdzone PCOS, byłam dzisiaj na monitoringu i nie spodziewałam się, po ostatnim bezowulacyjnym cyklu jest pęcherzyk i to prawie 13.5mm, jestem przeszczesliwa i nie spodziewałam się że już będzie taki duży pęcherzyk, według ginekologa przy takim pęcherzyku owulacja w święta 😍
Dzisiaj idę na monitoring , trzymajcie kciuki żebym i ja usłyszała że owulacja będzie w święta 😀😀😀

Miłego dnia ☀️

reklama
Do góry