lady_in_blue
Fanka BB :)
Nie ma co myśleć, lepiej powtórzyć test za dwa dnidokładnienie można się porównywać ale właśnie przy takiej bladej kresce to człowiek sam nie wie co myśleć
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie ma co myśleć, lepiej powtórzyć test za dwa dnidokładnienie można się porównywać ale właśnie przy takiej bladej kresce to człowiek sam nie wie co myśleć
![]()
O kurcze cześć! Szukałam Cię tu na forum. Bardzo się cieszę, że udało Ci wywołać wreszcie i wrócić do akcji!!Aromek to nazwa handlowa. Substancja czynna to Letrozol![]()
oo to widzę, że ty tak samo jak ja...ja też "trzymałam" wszystko po stosunku, nie poszłam do łazienki bo szkoda bo wyleci haha zasnęłam i miałam takie szczypanie, że szok ale na szczęście tylko przez 1 dzieńOczywiście wiedziałam, że zapomnę dodaćmam lekkie zapalenie pęcherza...we wtorek po przytulankach przed snem oczywiście zasnęłam i się nie wysikałam i ciach
ale nie biorę żadnej furaginy, wzięłam jedną tabletkę ziołową urosept i lecze się litrami herbaty i suszonej żurawiny
![]()
Ja właśnie mężowi powiedziałam, że w szafce są 3 testy i ma pilnować ze mną tej szafkiniestety jak sie ma testy w domu leżą, kuszą to ciężko nie testować przed miesiączkąto taka siła przyciągania
a potem nadzieją głupia, że to, że nic nie wyszło to może dlatego, że za wcześnie
może jakby droższe były to byśmy były bardziej zachowawczeJa właśnie mężowi powiedziałam, że w szafce są 3 testy i ma pilnować ze mną tej szafki![]()