Skilly
Fanka BB :)
byłam w piątek i QUOTE]Ale raz to bez sensu przecież.. dzisiaj trzeba było powtórzyćPrzy przyroście około 100% co drugi dzień dziś i tak miałabyś <10 więc nie ma szans żeby jakikolwiek sikany test to wykrył [emoji6]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
byłam w piątek i QUOTE]Ale raz to bez sensu przecież.. dzisiaj trzeba było powtórzyćPrzy przyroście około 100% co drugi dzień dziś i tak miałabyś <10 więc nie ma szans żeby jakikolwiek sikany test to wykrył [emoji6]
Nie martw się...poczekaj cierpliwieja to wiem ale kusiło i byłam pewna ze to 10 i jakimś cudem się pojawinie mam jak isc do końca tygodnia do laboratorium
![]()
W takim wypadku musisz się uzbroić w cierpliwość [emoji6] Trzymam mocno kciuki [emoji8][emoji8]ja to wiem ale kusiło i byłam pewna ze to 10 i jakimś cudem się pojawi [emoji2368] nie mam jak isc do końca tygodnia do laboratorium [emoji3525]
Daj znać co pokaże beta 9dpoMoja beta 50 na teście wyjętym po godzinie ze śmietnika (30 dc) wyglądała tak (po tescie poleciałam do labo). A teraz (ponad 18 miesięcy po pierwszym zdjęciu) je właśnie banana i wygląda jak na drugim foto[emoji23]
Czemu nie pójdziesz na krew? Ja jutro idę, a to będzie 9 dni po owu[emoji85] Wolę wiedzieć i się nie nakręcać na darmo.Zobacz załącznik 1264302Zobacz załącznik 1264303
No on jest w piątek ale mam dłuższa II fazę i dziś 12 dpo (potwierdzone monitoringiem) jakbym testu nie miała to bym nie zrobiła
No on jest w piątek ale mam dłuższa II fazę i dziś 12 dpo (potwierdzone monitoringiem) jakbym testu nie miała to bym nie zrobiła [emoji1787] i dlatego podchodzę na chłodno bo widzę, ze testowa i nie latam po laboratoriach [emoji4]
Jakbyś podchodziła na chłodno to robiłabyś testu tydzień przed @, nie szła na betę w ten dzień, nie stawiała smutnych emotikonów i nie szukała cienia kreski [emoji854] "Latanie po laboratoriach" to dość pejoratywnie wyrażenie, a niepotrzebnie [emoji6] Nie sądzę żeby na wątku "staraczki" były super wyluzowane w temacie zachodzenia w ciążę dziewczyny, raczej każdej zależy i myśli o tym każdego dnia co nie jest zbyt "chłodne"[emoji1]
A to ciekawe, bo codziennie przynjmniej kilka postów piszesz na wątkach staraczych [emoji1787][emoji1]Ja tam o tym codziennie nie rozmyślam [emoji39]