coca
Fanka BB :)
A czy po przeleczeniu, powtarzalas sobie posiew? Bo ja mam wykryta wrogosc sluzu i z tego co czytalam wlasnie bakterie moga byc tego powodem.
Tak tak [emoji3526]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A czy po przeleczeniu, powtarzalas sobie posiew? Bo ja mam wykryta wrogosc sluzu i z tego co czytalam wlasnie bakterie moga byc tego powodem.
Jakoś sobie radzę z samotnością. Szczerze mówiąc mój Rysio (starszy syn) ma tyle nauki ostatnio w szkole, że jakoś te dni mi lecą. Pozatym jest też dobra nowina: przeprowadzamy się do większego mieszkanka wraz z końcem maja
Przed wyjazdem mojego oglądaliśmy mieszkanie i czekaliśmy tylko az właścicielka da nam znać kiedy będziemy mogli się wyprowadzić. No i wczoraj do mnie dzwoniła. Bardzo się cieszę. Może w tym mieszkanku będą lepsze fluidy na staranie się o dziecko.
Także daje znak życia i dalej czekam na swój czas aby znów rozpocząć starania. Postanowiłam że skrócę sobie cykl do 26-28dni poprostu wcześniej odstawie luteinę. Dzięki temu jak mój luby wróci z delegacji ja będę już spowrotem gotowa do działania. 
Jestesmy i witamyWitam, czy jest tu ktoś? Jako, że rozpoczynam starania po dllllugiej przerwie chciałabym dołączyć, ale nie wiem gdzie![]()
HejPo pozytywnym teście owulacyjnym, kolejne mniej pozytywne powinny coś znaczyć? Dziś w południe napewno był pozytyw, a dwa kolejne testy już bledsze
Piekny wynikCześć dziewczyny! Wynik proga 7dpo - 13,85 ng/ml![]()
Mało chybaPiekny wynik![]()
24 kwietnia miałas peak więc owu 25 kwietniaJak myślicie kiedy była owu? Nie przegapiłam czasem?![]()