reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Ja mam zanotowane z listy, którą ostatnio @HeraUnique wrzucała
Mozesz napisać jakie robilas badanie w 3dc ? Mój gin mi zlecił jakieś pamiętam tylko TSH i prolaktyne bo niestety nie mogę tej kartki znaleźć co mi wypisal. Jutro Idę robić bo dawno nie badalam.

Jeszcze polecam olej z wiesiołka w kapsułach po dwie do owulacji. Super polepsza śluz i ogólnie jest zdrowy :-) Ja właśnie dziś zakupilam sobie bo niestety paczka z apteki była zalana i ją kurier odesłał Ovarin będę mieć dopiero jutro bo w stacjonarnej u mnie nie mieli.
Screenshot_20201222_194459.jpeg

reklama
Pytanie jeszcze o tego dupka. Po 2 dniach miałam zawroty głowy , stwierdziłam że to po nim potem ładnie się unormowało i nic nie czułam, żadnych dolegliwości po 1 tygodniu brania, pomijam że mi jajniki napieprzaly tzn czułam że mnie kłują, ale strasznie napierdzielala głowa mój to aż wkurwiony był bo pierwszy raz powiedziałam spadaj głowa mnie boli😁, ciśnienie tetno miałam książkowe, czy po takim czasie moze jeszcze dupek się odzywać? No i czy mimo brania dupka czulyscie że 🙉 w przewidywanym terminie nadchodzi?

Nie badałam, ale nie wiem co to słońce. Mam skłonność do przeziębień. Covida też jako jedyna w biurze na 7 osób załapałam i nikt się nie zaraził.

Polecam zbadać żeby wiedzieć jaka dawkę suplementowac [emoji6] u mnie wyszło ze 4000j. pozwala mi być na w zasadzie idealnym poziomie, w samym środku optymalnego zakresu. Ale badałam po 3 miesiącach regularnego zażywania [emoji39]

Polecam zbadać żeby wiedzieć jaka dawkę suplementowac [emoji6] u mnie wyszło ze 4000j. pozwala mi być na w zasadzie idealnym poziomie, w samym środku optymalnego zakresu. Ale badałam po 3 miesiącach regularnego zażywania [emoji39]
Myślałam o tym, a już tyle razy miałam krew pobierane i wylatywało mi z tych stresów z głowy. Ja to też biorę od dobrych 3 miesięcy zaraz po poronieniu zaczęłam witaminkowac jak nigdy. Nie byłam wystarczająco konsekwentna w braniu.

Ja zawsze wszystko planuje aż za bardzo niestety 😜 do pierwszej ciąży przygotowywałam się z pół roku wcześniej xD dlatego na spokojnie wolę wcześniej się rozeznać
Ja odstawilam anty i do boju. Zakładałam ze się będę starać 3-6 mc więc się z niczym nie spieszylam

Mozesz napisać jakie robilas badanie w 3dc ? Mój gin mi zlecił jakieś pamiętam tylko TSH i prolaktyne bo niestety nie mogę tej kartki znaleźć co mi wypisal. Jutro Idę robić bo dawno nie badalam.

Jeszcze polecam olej z wiesiołka w kapsułach po dwie do owulacji. Super polepsza śluz i ogólnie jest zdrowy :-) Ja właśnie dziś zakupilam sobie bo niestety paczka z apteki była zalana i ją kurier odesłał Ovarin będę mieć dopiero jutro bo w stacjonarnej u mnie nie mieli.
Spróbuje:) muszę sobie to wszysko spisywać bo potem siadam do zakupów w gemini i nic nie wiem

reklama
Do góry