Dokładnie a za te 53 zł miałabym dobry obiadDlatego nie warto robić za szybko [emoji6] dalej nic nie wiesz.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokładnie a za te 53 zł miałabym dobry obiadDlatego nie warto robić za szybko [emoji6] dalej nic nie wiesz.
Gratulacje!Cześć dziewczynyJa rano zrobiłam test i mam wymodlone i wybłagane II kreseczki. Czekam do wtorku na badanie bety i nie wiem jak przeżyje ten weekend
Mam nadzieje, że wyniki potwierdzą i będę mogła umawiać się na wizytę do ginekologa
Czyli jednak! Super wiadomość ❤jestem w takiej samej sytuacji od wtorku są dwie kreski!jest już wątek mam 2022, zajrzyj do nas
![]()
Jak ja lubię oglądać takie zdjeciaNo była fałszywa wlasnie a dziś (6dni po tej fałszywej becie-<zdjęcie) już we wtorek wyszła blada na facelle, wczoraj powtórzyłam 10mlU pink i dziś super czuły a dziś to kreski z godziny 15. Wiec dziewczyny, nie myślcie sobie, ze ja tak tylko gadam... ale dla każdej z nas jest czas, ja jeszcze nie wiem co mnie czeka wiec trzymajcie kciuki a ja będę tu zaglądać bo bardzo lubię tu być![]()
Powodzenia!Cześć dziewczyny ja właśnie śmigam na monitoring 27 kwietnia miałam pęcherzyk 24mm ciekawe czy już pękł ból z lewej strony gdzie pęcherzyk dominujący okropny czuje takie ciągniecie od 2 dni, liczę na to że już jest po pęknięciugin mówiła że owulacja powinna być 27 lub 28 zobaczymy co się z tego urodzi
![]()
Gratulacje!!! Będę trzymała za Was kciuki. Ja nie wierzyłam własnym oczom. Każdy test zawsze wychodził negatywny i ten robiłam już z cierpiętniczą miną tylko po to, żeby wiedzieć czy mogę zjeść pleśniowy ser na kolacjejestem w takiej samej sytuacji od wtorku są dwie kreski!jest już wątek mam 2022, zajrzyj do nas
![]()
ja tez lubię oglądać 2 kreski, dziś się bardzo dziwnie czułam jak zaczynała się odrazu zabarwiac, jakbym była w innym świecieJak ja lubię oglądać takie zdjeciasuper ze nas nie opuszczasz! Kiedy masz konsuktacje u gina? Zapisałaś się już?
Poniżej 5 ale w dniu spodziewanej @ musisz dalej czekać w takim razieOdebrałam moją betę ale nadal nic nie wiem26 DC i wynik 3,48...zawsze w tym laboratorium kiedy nie byłam w ciąży miałam wynik <0,2 to był oczywisty negatywny a tu u nich w normach jest dziwny przedział 1,2-417 430 mlU/ml jako 1-10 tydzień...i jak to interpretować. Jest poniżej 5 to chyba negatywne...
Długość cyklu u mnie się waha...najdłużej czekałam 34 dni na okres, najkrócej 29 więc albo 3 dni do okresu albo więcejPoniżej 5 ale w dniu spodziewanej @ musisz dalej czekać w takim razieile dni do @?