Stelle
Fanka BB :)
A masz w miarę regularne okresy? No tego 30 mógł być pozytyw
30.04 był 13 dzień cyklu. Przed poronieniem wszystko by pasowało ale potem mi się cykle wydlużyły i teraz trwają tak 29/31 dniA ten 30 to który dzień cyklu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A masz w miarę regularne okresy? No tego 30 mógł być pozytyw
30.04 był 13 dzień cyklu. Przed poronieniem wszystko by pasowało ale potem mi się cykle wydlużyły i teraz trwają tak 29/31 dniA ten 30 to który dzień cyklu?
No to wygląda na to, że pozytyw był 3030.04 był 13 dzień cyklu. Przed poronieniem wszystko by pasowało ale potem mi się cykle wydlużyły i teraz trwają tak 29/31 dni![]()
Kuuuurde...No to wygląda na to, że pozytyw był 30![]()
Ale jeśli pozytyw był 30.04, to do owulacji dochodzi w przeciagu kolejnych 36h, więc wczorajszy seks był najprawdopodobniej trafiony idealnie w owu.Kuuuurde...przytulanki były 29, no i wczoraj rano. Ach, jakoś mam wrażenie że przegapiłam moment
ciekawe co z tego będzie. Ale dzięki za pomoc
![]()
No to przecież jak wczoraj, to luz. 30 był pozytywny test, więc owulacja pewnie 1.05Kuuuurde...przytulanki były 29, no i wczoraj rano. Ach, jakoś mam wrażenie że przegapiłam moment
![]()
Nie przegapiłaś na pewno skoro przed i po teoretycznej owu były przytulanki, spokojnieKuuuurde...przytulanki były 29, no i wczoraj rano. Ach, jakoś mam wrażenie że przegapiłam moment
![]()
Mozliwe ze jeszcze nie wyszedl pozytywny tym bardziej o czulosci 20. Najlepiej kupic o czulosci 10 najlepiej test zrobic z porannego moczu albo zrobic betę z krwiDziewczyny, a ja to muszę się wygadać, bo przez tą pogodę i siedzenie w domu to zwariuję z myślami. Wiem, że już raz miałam podobnie z opóźnionym okresem (według flo 5 dzień spóźnienia) , ale dzisiaj doszły takie kłucia w jajnikach i ból dołu pleców, które w ogóle nie przechodzą, jeszcze kłuje lewy sutek, że już się nakręcamŚluz białawy, ale raczej kremowy, dzisiaj było go w połowie dnia całkiem sporo. Miałam spokojnie czekać na @, ale przez te bóle rano mąż lecial mi po testy do całodobowej apteki. Kupił o czułości 20, wyszedł negatywny, zastanawiam się. Nawet nie wiecie jaki mam mętlik
jak nie przyjdzie za kilka dni to lecę koniecznie do ginekologa.
Dziękuję, tak zrobięMozliwe ze jeszcze nie wyszedl pozytywny tym bardziej o czulosci 20. Najlepiej kupic o czulosci 10 najlepiej test zrobic z porannego moczu albo zrobic betę z krwi
5 dni opoznienia to duzodo tego objawy podobne do początkujących objawow ciazy. Takze byłabym dobrej mysli. Trzymam kciuki
![]()