patpat95
Fanka BB :)
W takim razie życzę powodzeniawitam wszystkie staraczki, również jestem nowaaktualnie 1cs, 28dc, 7dpo i czekam na pierwsze testowanie
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W takim razie życzę powodzeniawitam wszystkie staraczki, również jestem nowaaktualnie 1cs, 28dc, 7dpo i czekam na pierwsze testowanie
![]()
Dziękuję za podpowiedziMiałam 2 tygodnie zwolnienia, ale jak masz diagnostyczną to znaczy, że nic nie będą nacinać/wycinać więc nie naruszą żadnych naczyń krwionośnych więc możesz spać spokojniekiedy masz mieć?
możesz sobie kupić nutridrinki w aptece żebyś się szybciej zregenerowała, mnie kazali je pić po operacji bo mają dużo wartości odżywczych a wskazana dieta lekkostrawna po zabiegu
![]()
Witamy i trzymamy kciukiWitajcie, jestem tu nowa. Też z mężem staramy się o dziecko, to będzie nasz drugi cykl. Dziś mam 6 dzień cyklu. Także czekam razem z wami![]()
TakOkej czyli miałaś Sono- HSGto mnie gin mówił o tej drugiej opcji, nie przez USG tylko normalnie z nacięciem w dwóch miejscach powłok brzusznych
i dałabym rękę uciąć, że nazwał to histerosalpingografią
Okej, wygooglowałam i to chyba jednak chodziło o hydrolaparoskopie![]()
Witamy i powodzeniawitam wszystkie staraczki, również jestem nowaaktualnie 1cs, 28dc, 7dpo i czekam na pierwsze testowanie
![]()
Mój powiedział, że jak sono wyjdzie słabo to i tak będę musiała zrobić to inwazyjne badanie więc szkoda żebym wydawała na darmo 600 złTakmoj gin mowi ze teraz juz w zasadzie nie praktykuje sie innego HSG niz sono
chyba ze trafi sie na lekarza w bardzo podeszłym wieku ktory pracuje na sprzęcie sprzed wieluuuu lat i nie akceptuje nowych technologi
![]()
Zgadza się, ja mam jeden jajowod niedrożny i podczas badania myślałam ze się skicham. Ale uważam ze świetnie ze jest to badanie i ze na pewno WARTO je wykonaćZ tego co słyszałam badanie jest boleśniejsze jak jajowody są niedrożne.
600?Mój powiedział, że jak sono wyjdzie słabo to i tak będę musiała zrobić to inwazyjne badanie więc szkoda żebym wydawała na darmo 600 złale chyba wolę zrobić sono i poświęcić te 600 zł a może wyjdzie dobrze i nie będę musiała mieć kolejnych dziur w brzuchu
![]()