kara86
Fanka BB :)
niby tak niby nie, pozycja sprzyjająca to łokciowo kolanowa, później poduszka pod tyłek, jakby nie szukać info o tym to rozne rzeczy można przeczytaćTeż mam tyłozgięcie, ale czy to wpływa jakoś na starania o?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
niby tak niby nie, pozycja sprzyjająca to łokciowo kolanowa, później poduszka pod tyłek, jakby nie szukać info o tym to rozne rzeczy można przeczytaćTeż mam tyłozgięcie, ale czy to wpływa jakoś na starania o?
u nas guzek juz zniknął ale ciekawa jestem czy jak byla to ginekomastia to czy ma wpływ na płodnośc właśnieMój jeden klient miał na obydwu, miał zabieg (operacje) robione w celu usunięcia ponieważ ryzyko rakotwórcze istniało. Młody chłopak przed 30-stką
gratulacje, kreseczka jak najbardziej widocznaDziewczyny, miałam czekać z tym testowaniem do dnia miesiączk 27.12 wg flo, ale dziś tak mnie wzruszenie ścisnęło, a ja aż tak emocjonalna nie jestem, więc postanowiłam zrobić i jest słaba kreska, ale nie mam wątpliwości czuje, że się udało![]()
Widac widać pocichu już gratulujeDziewczyny, miałam czekać z tym testowaniem do dnia miesiączk 27.12 wg flo, ale dziś tak mnie wzruszenie ścisnęło, a ja aż tak emocjonalna nie jestem, więc postanowiłam zrobić i jest słaba kreska, ale nie mam wątpliwości czuje, że się udało![]()
Bardzo ładny wynik
Mysmy się mieli starać od marca 2021 ale obecnie leci 3 cykl staran właśnie o 3 dziecko :-) Ja jestem gotowa nawet na bliźniakiGratuluję dwóch kreseczek Kinga
My mieliśmy się starać od sierpnia, ale jakoś tak od słowa do słowa czekamy na @ i jedziemy z tematem![]()
Jejuś.... czy ktoś z Was już ogarnia trójkę?
To było zawsze moje marzenie, ale czy da sie to zrobić?![]()
my to przed ślubem dwójki się dorobiliśmy i zawsze była mowa o trzecim, ale tak po tych nieprzespanych nocach (u nas różnica rok i 10 miesięcy) to taki zapomniany projekt się zrobiłBardzo ładny wynik
Mysmy się mieli starać od marca 2021 ale obecnie leci 3 cykl staran właśnie o 3 dziecko :-) Ja jestem gotowa nawet na bliźniakiNajgorzej z pierwszym potem już ma się wprawe
A tak szczerze to wiem że będzie czasem ciężko ale to moje marzenie trójka dzieci :-) męża też bo oboje tak ustalilismy jeszcze przed ślubem.