kara86
Fanka BB :)
niby tak niby nie, pozycja sprzyjająca to łokciowo kolanowa, później poduszka pod tyłek, jakby nie szukać info o tym to rozne rzeczy można przeczytaćTeż mam tyłozgięcie, ale czy to wpływa jakoś na starania o?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
niby tak niby nie, pozycja sprzyjająca to łokciowo kolanowa, później poduszka pod tyłek, jakby nie szukać info o tym to rozne rzeczy można przeczytaćTeż mam tyłozgięcie, ale czy to wpływa jakoś na starania o?
u nas guzek juz zniknął ale ciekawa jestem czy jak byla to ginekomastia to czy ma wpływ na płodnośc właśnieMój jeden klient miał na obydwu, miał zabieg (operacje) robione w celu usunięcia ponieważ ryzyko rakotwórcze istniało. Młody chłopak przed 30-stką
gratulacje, kreseczka jak najbardziej widocznaDziewczyny, miałam czekać z tym testowaniem do dnia miesiączk 27.12 wg flo, ale dziś tak mnie wzruszenie ścisnęło, a ja aż tak emocjonalna nie jestem, więc postanowiłam zrobić i jest słaba kreska, ale nie mam wątpliwości czuje, że się udało![]()
Widac widać pocichu już gratulujeDziewczyny, miałam czekać z tym testowaniem do dnia miesiączk 27.12 wg flo, ale dziś tak mnie wzruszenie ścisnęło, a ja aż tak emocjonalna nie jestem, więc postanowiłam zrobić i jest słaba kreska, ale nie mam wątpliwości czuje, że się udało![]()
Bardzo ładny wynik
Mysmy się mieli starać od marca 2021 ale obecnie leci 3 cykl staran właśnie o 3 dziecko :-) Ja jestem gotowa nawet na bliźniakiGratuluję dwóch kreseczek Kinga
My mieliśmy się starać od sierpnia, ale jakoś tak od słowa do słowa czekamy na @ i jedziemy z tematem![]()
Jejuś.... czy ktoś z Was już ogarnia trójkę?
To było zawsze moje marzenie, ale czy da sie to zrobić?![]()
my to przed ślubem dwójki się dorobiliśmy i zawsze była mowa o trzecim, ale tak po tych nieprzespanych nocach (u nas różnica rok i 10 miesięcy) to taki zapomniany projekt się zrobiłBardzo ładny wynik
Mysmy się mieli starać od marca 2021 ale obecnie leci 3 cykl staran właśnie o 3 dziecko :-) Ja jestem gotowa nawet na bliźniakiNajgorzej z pierwszym potem już ma się wprawe
A tak szczerze to wiem że będzie czasem ciężko ale to moje marzenie trójka dzieci :-) męża też bo oboje tak ustalilismy jeszcze przed ślubem.