coca
Fanka BB :)
Bo zawsze trwała 14 dni a teraz nagle mniej
Ile mniej? Wahania takie niewielkie są normalne, nie jesteśmy robotami [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo zawsze trwała 14 dni a teraz nagle mniej
Niestety przyszla @ zaraz po zrobionym tescie , oczywiscie negatywnymJa też bym testowała dzisiaj rano
Jeśli się zdecydujesz, to od razu daj znać, choć ja mam nadzieję, że będzie dodatni wynik![]()
Echhh...Niestety przyszla @ zaraz po zrobionym tescie , oczywiscie negatywnym![]()
30-32 dnioweSonka 123 Jak długie masz cykle?
Kochana, czekamy od Ciebie na dobre wieści w postaci dwóch kreseczekZatem stoimy na podobnym grunciez tym że u mnie pękł i teraz oczekiwanie na @ lub test. Witam ma pokładzie madam!
pęcherzyk masz super i endo też. Oby było dobrze!
![]()
Zawsze tak to działa :-(Niestety przyszla @ zaraz po zrobionym tescie , oczywiscie negatywnym![]()
A od Ciebie to nie?Kochana, czekamy od Ciebie na dobre wieści w postaci dwóch kreseczek![]()
Przykro mi...Niestety przyszla @ zaraz po zrobionym tescie , oczywiscie negatywnym![]()
Ja dziś jestem w 10 dc. Do gin idę w poniedziałek. Zobaczymy co powie. Cykle mam od 29 do 40 dni ale w tym cyklu będzie ten krótszy termin. Także jdziemy na podobnym wózku30-32 dniowe![]()