Gryfin
Fanka BB :)
PowodzeniaDzięki za odp.
Ja dziś startuję z monitoringiem. 12 d.c. ale cykle mam długie, ostatnio 36 dni. więc dzisiaj pewnie nic się nie dowiem
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
PowodzeniaDzięki za odp.
Ja dziś startuję z monitoringiem. 12 d.c. ale cykle mam długie, ostatnio 36 dni. więc dzisiaj pewnie nic się nie dowiem
Wczoraj mieliśmy ochotę więc gin mówiła żeby dzisiaj sobie odpocząć i podziałać jeszcze jutroSuper, czyli można jeszcze dzisiaj celować w przytulanki
Ja mam za to dzisiaj 17dc przy cyklach 41dniowych, a od rana spory śluz, jakby płodny, owulacyjny.
Chyba zrobię test owu, choć generalnie nie lubię się na nich opierać, bo jak dotąd nie pomogły![]()
No to jest nas dwie :-(Robiłam cyfrowy clearblue a on ponoć dobry dziś mam 13dpo i negatyw także czekam na @![]()
Dodam, że test owulacyjny pozytywny miałam 17 kwietnia(z bólami podbrzusza) i 30 kwietnia (zrobiłam z racji ogromnej ilości śluzu płodnego)Cześć dziewczyny. Okres powinnam dostać 1 maja. Nie przyszedł. Robiłam wtedy test, ale wyszedł negatywny. @ spóźnia się 7 dni. Nie mam żadnych objawów ani w jedną ani w drugą stronę. Planuję w niedzielę zrobić test. Do jutra jestem na urlopie i nie chce sobie go w razie czego psuć.
Testów się nie rozbiera.Ale rozebrałam go. I jest takie coś
Teraz nie, ale od kolejnego cyklu mam brać clostilbegyt i coś wspomniała, że może duphastonSuper! Działaj z mężem [emoji14] A za 2 tygodnie chce widzieć dwie tłuste kreski [emoji123] dostałaś duphaston albo luteine?
Ja mialam podobnie, okazalo się, że jednak za duża dawka i teraz biorę euthyrox 25.Dziewczyny, ja dzisiaj robiłam TSH po 5 tygodniach brania euthyroxu 50. Wtedy wynik miałam 3,73 a dzisiaj... 0,05Muszę zadzwonić do mojej endo, ale to chyba niezbyt dobrze, że aż tak spadło?