PragnęDziecka21
Aktywna w BB
Ok, dziękujeDla bety 25 lub większej zalecane powtórzenie bety
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ok, dziękujeDla bety 25 lub większej zalecane powtórzenie bety
Najgorsza jest ta świadomośc ale mam nadzieje, ze uda się nam szybko zajść w kolejna ciążę i już nie będziemy o tym myślećJa podobnie, za 3,5 mca![]()
To są wyniki z 16 kwietnia i 6 maja.To daj znać jak będziesz miała wynikiMyślę, że po 2 tygodniach to już będzie jakaś różnica.
Ok, dziękuje [emoji3526]
Ja to samo, już jestem pewna że nici z tego ale czekam nadal nie testuje bo nie chce się zawieźćsmutne to bardzo...ja tez czekam na @ i wiem ,ze przyjdzie ...
Ta prolaktyna to jest na czczo?To są wyniki z 16 kwietnia i 6 maja.
Tak.Ta prolaktyna to jest na czczo?
Z tym, że ta wysoka była badana w fazie lutealnej 7 dni po owulacji a ta 322 to jest faza folikularna (13dc).
A to znaczy, że jeśli płynu nie ma w zatoce Douglasa to jeszcze nie była owulacja? Czy jak to jest?Dziewczyny miałam racjęna obrazie pokazał się jeden 19mm pęcherzyk a obok niego płyn w zatoce Douglasa więc albo ten 19mm już zaczyna pękać albo był jeszcze jeden i pękł wczoraj!
mówiłam, czułam że to jeszcze nie koniec
![]()
Jeśli pojawia się płyn to znaczy że już jajeczko pękłoA to znaczy, że jeśli płynu nie ma w zatoce Douglasa to jeszcze nie była owulacja? Czy jak to jest?![]()