patpat95
Fanka BB :)
Ja mam bardzo krótkie (3dni) i skąpe okresy także dla nas to nie problem przeczakac (czasen nawet nie zdąży nam się zachciećJa mam pytanie z innej beczkico myslicie o współżyciu podczas @? Praktykujecie czy raczej nie?
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam bardzo krótkie (3dni) i skąpe okresy także dla nas to nie problem przeczakac (czasen nawet nie zdąży nam się zachciećJa mam pytanie z innej beczkico myslicie o współżyciu podczas @? Praktykujecie czy raczej nie?
![]()
Pięknie:-)Hej dziewczyny u mnie 28 dc jak mi się uda wyjść z pracy to pójdę na beta hcg. Miłego dnia![]()
Właśnie ostatnio dała mi duphaston na cykl 30 dniowy bo takie zazwyczaj mam a teraz kazała zażywać do 28dc... Jedno opakowanie tylko mi przepisała.A to nie powinnaś w dniu spodziewanej @ wykonać test i jeśli będzie negatywny to wtedy dopiero odstawić duphaston?
Na test nie patrzymy po takim długim czasiemoże to być i wczesna ciąża i kreska fabryczna
Przepisała mi jedno opakowanie duphatson kazała wziąść całe 2x1 oststanio mi przepisała 2 opakowania kazała zażywać do 30dc a teraz jedno opakowanie starczy tylko do 28dc, przy ewentualnej ciąży mam brac dalej ale jak mam brac dalej skoro nie mam co zażywać bo się skończyło...Nie ma co patrzeć na testy po czasie, różne reakcje tam zachodzą [emoji6] jakie dostałaś zalecenia od lekarza w odniesieniu do duphastonu i ewentualnej ciąży?
Przepisała mi jedno opakowanie duphatson kazała wziąść całe 2x1 oststanio mi przepisała 2 opakowania kazała zażywać do 30dc a teraz jedno opakowanie starczy tylko do 28dc, przy ewentualnej ciąży mam brac dalej ale jak mam brac dalej skoro nie mam co zażywać bo się skończyło...
Dziewczyny, zastanawiałyście się kiedyś nad pomocą psychologa??
Czuję, że coraz bardziej myślę, nakręcam się i nie umiem się cieszyć z codziennego dnia, coraz gorszy mam nastrój, nawet mamy w mieszkaniu trzeci pokój niezagospodarowany, a ja wchodząc tam mam w głowie jak urządzić ten kącik pod kątem maluszka... Miewacie tak? Czy ja już serio wariuje? [emoji85][emoji85][emoji85]