Mój dzisiejszy test owuSuper, że macie takich osobistych 'ginekologów'mój dzisiaj 17dc, wczoraj i dzisiaj jajo śluz
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój dzisiejszy test owuSuper, że macie takich osobistych 'ginekologów'mój dzisiaj 17dc, wczoraj i dzisiaj jajo śluz
![]()
przy takim teście owulacja nadejdzie w ciągu najbliższych ilu godzin? To już znak na chłopaka czy jeszcze przy takim czekać??Mój dzisiejszy test owu![]()
Ja tez w to gleMnie jużdopadła. Teraz clo i zobaczymy...
Wierzę, że 2021 przyniesie zmiany
Tego życzę sobie i Wam!
Mój 4tyDziewczyny w Nowym Roku, który to będzie Wasz cykl starań?Mój 6
![]()
Podobno, max poziom hormonu pojawia się na 24-36h przed owuprzy takim teście owulacja nadejdzie w ciągu najbliższych ilu godzin? To już znak na chłopaka czy jeszcze przy takim czekać??
Mój też 6, powoli zaczynam odliczać do owu, a Ty?Dziewczyny w Nowym Roku, który to będzie Wasz cykl starań? [emoji3526] Mój 6[emoji3577]
Mój teraz 5-tyMój też 6, powoli zaczynam odliczać do owu, a Ty?