PragnęDziecka21
Aktywna w BB
Dziewczyny, czy mogę brać Ovarin w trakcie trwającego cyklu? Czy muszę czekać na pierwszy dzień miesiączki, który nie wiem kiedy przyjdzie
I czy mogę go łączyć z duphastonem na wywołanie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Najlepiej zapytaj lekarzaDziewczyny, czy mogę brać Ovarin w trakcie trwającego cyklu? Czy muszę czekać na pierwszy dzień miesiączki, który nie wiem kiedy przyjdzieI czy mogę go łączyć z duphastonem na wywołanie?
Negatywny, nic nie widać. Ile czasu do @ lub ile dni po?Zobacz załącznik 1271608Czy według was test pozytywny, lekko widoczna kreseczka, cień cienia, staramy się tyle czasu i nie wiem czy wariuje czy naprawdę coś widać? Powiedzcie co myślicie ?
Moim zdaniem negatywny . Ktory dc? Ile po owu?Zobacz załącznik 1271608Czy według was test pozytywny, lekko widoczna kreseczka, cień cienia, staramy się tyle czasu i nie wiem czy wariuje czy naprawdę coś widać? Powiedzcie co myślicie ?
Trzy dni poNegatywny, nic nie widać. Ile czasu do @ lub ile dni po?
Zawsze jak w zegarku mam cykle 29 dni, dzisiaj okres spóźnia mi się 3 dzieńMoim zdaniem negatywny . Ktory dc? Ile po owu?
A kiedy mialas owu? Cykle moga sie przesuwać z roznych powodow. Byc moze Twoj wlansie sie przesunął a moze jeszcze za wczesnie na testZawsze jak w zegarku mam cykle 29 dni, dzisiaj okres spóźnia mi się 3 dzień
Byłam na hcg w dniu spodziewanej miesiaczki, wiem wcześnie ale tyle już się staramy, wyszło 2,3 czy to może być początek rozwoju ciąży ?A kiedy mialas owu? Cykle moga sie przesuwać z roznych powodow. Byc moze Twoj wlansie sie przesunął a moze jeszcze za wczesnie na test
Jak bardzo sie niecierpliwisz to moze wybierz sie na betę, bedziesz miala pewność![]()