LaraKroft
Fanka BB :)
Szkoda
miała byś bynajmniej pewność :/ zrób ponownie test jutro rano i daj znać
3mam kciuki [emoji8]
Nie mam dostępu tak jak w Polsce [emoji30]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie mam dostępu tak jak w Polsce [emoji30]
Z Luteina nie ale biore progesteron w tabletkach do łykaniato chyba podobne działanie [emoji848]
A ile dpo jesteś?Nie mam dostępu tak jak w Polsce![]()
A nie powinno się co 48 h tak jak z beta ? Czy to nie ma różnicy ? DziękujeSzkodamiała byś bynajmniej pewność :/ zrób ponownie test jutro rano i daj znać
3mam kciuki [emoji8]
No dobra , teraz jestem zacofana , dpo to dni po owulacji ? Owulacja mi przypadała pomiędzy 2-8 maja i wtedy tez ciągnęło mnie w jajnikach ale nie jestem w stanie określić czy na 100 wtedy był bo nie obserwuje za bardzo ...okres mi przypadał na co 28/max 30 dni , jestem w 34 dniu cykluA ile dpo jesteś?
A nie powinno się co 48 h tak jak z beta ? Czy to nie ma różnicy ? Dziękujedam znać napewno
![]()
Powtórz test jutro ranoNo dobra , teraz jestem zacofana , dpo to dni po owulacji ? Owulacja mi przypadała pomiędzy 2-8 maja i wtedy tez ciągnęło mnie w jajnikach ale nie jestem w stanie określić czy na 100 wtedy był bo nie obserwuje za bardzo ...okres mi przypadał na co 28/max 30 dni , jestem w 34 dniu cyklu![]()
Generalnie zaleca się robić test po 24h/48h, ale jeśli zrobisz jutro z rannego moczu to powinno być widac.A nie powinno się co 48 h tak jak z beta ? Czy to nie ma różnicy ? Dziękujedam znać napewno
![]()
Cos widacLOL wiem , ciężko jest uchwycić to co widzi się w rzeczywistości tym bardziej jak jest to cieńjutro rano powtórka z testowania mam nadzieje ze już będzie normalnie
ten drugi robiony teraz bez edytowania
![]()
A czemu jednego dnia robiłaś LH i progesteron? LH bada się na samym początku cyklu, przed owu, a proga po owu. Nie wiem w którym dniu cyklu jesteś, więc nie wiem jak wyniki oceniać.Hej dziewczyny. Co myślicie o tych wynikach? Robione w 27 dcZobacz załącznik 1274180