reklama
podroz.w.nieznane
Fanka BB :)
Byłaś bardzo pomocna serio! Spokojnej i nudnej ciąży!Dzięki dziewczyny za wsparcie. Byłam tutaj od początku wątku. Mam nadzieję, że też czasami byłam pomocna. Życzę wszystkim naszym staraczkom upragnionych dwóch kresek![]()

Na betę nie idę bo pracuję od 7 rano. Jak będę miała wolne to akurat na USG powinno być coś widać więc pójdę za 2 tyg do lekarzaByłaś bardzo pomocna serio! Spokojnej i nudnej ciąży!Leć na betę i DJa nam znać
takie wiadomości podnoszą na duchu jeśli byłaś tu od początku wątku
![]()
K
Kropka.88
Gość
Tak mi powiedzial ginekologPopieram koleżankę co do pierwszego zdania
A co do tej refundacji to jestem zaskoczona, dobrze wiedzieć, że są refundowane tylko na 3 cykle
K
Kropka.88
Gość
Gratulacje!!Hej dziewczyny. W końcu nastał 26 i zatestowałam.Jak myślicie czy zdałam ten test?jestem 15dpo

Widac widacJezu dziewczyny... Czy Wy też tu coś widzicie czy mi już to zmęczenie w pracy przeszło na moje oczy. Zobacz załącznik 1275492

Malinowa_chmurka
Gratulacje! Jak długo się staraliście?Hej dziewczyny. W końcu nastał 26 i zatestowałam.Jak myślicie czy zdałam ten test?jestem 15dpo

To był 2 csGratulacje! Jak długo się staraliście?![]()
staraczka 88990
Hej dziewczyny ! Brałam od 1dc kapsułki oleju z wiesiołka i wiecie co nie wystąpił u mnie wgl śluz płodny ? Czy jego stosowanie może tez powodować przeciwne skutki ? Dziś jest mój 18 dc i zero śluzu a okres za 11 dni .. Czy to oznacza ze cykl już jest skreślony bo owulacji nie było ?
reklama
MyszkaMiki30
Śluz nie zawsze świadczy o tym czy jest owulacja czy nie, czasem go nie widać. Mi olej z wiesiołka wpłynął na śluz w 3 cyklu łykania gdy brałam maksymalną dawkęHej dziewczyny ! Brałam od 1dc kapsułki oleju z wiesiołka i wiecie co nie wystąpił u mnie wgl śluz płodny ? Czy jego stosowanie może tez powodować przeciwne skutki ? Dziś jest mój 18 dc i zero śluzu a okres za 11 dni .. Czy to oznacza ze cykl już jest skreślony bo owulacji nie było ?
Podziel się: