coca
Fanka BB :)
Pozdrawiam z moją owulacją w 25 dc [emoji28][emoji23]
Dużo wcześniej wtedy nie miałam, bo chyba 23dc, a teraz jestem w 25dc i raczej owu nie było, a może i nie będzie [emoji23] who knows
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrawiam z moją owulacją w 25 dc [emoji28][emoji23]
Wcierka banfi działa cuda
I faktycznie tak śmierdzi jak wszyscy piszą w opiniach?To córka używa, dorasta i zaczęła dosłownie łysieć. Dzięki wcierce włosy zgęstniały i rosną jak szalone. Mam tą zwykła
Dzięki poczytam o nichRobiłam proga w 22dc z wynikiem 8,17 i ponownie w 24dc z wynikiem 8,77. Czy to wskazuje na przebytą owu, jej brak czy tak naprawdę to na nic nie wskazuje?
@Kropka.88 moja bratowa była niemal łysa, przez stres w pracy wypadły jej praktycznie wszystkie włosy i bardzo jej pomogły suplementy i kosmetyki z kerastase. Są drogie, ale skuteczne![]()
Torbiel sie wchłoneła i po miesiączce nie było juz śladu.nie martw się na zapasKurcze no i co jak się je przestymuluje?? Pytałam dwóch niezależnych ginekologów o badania na PCOS to oboje stwierdzili że obraz USG nie wskazuje żebym to miała, poza tym nie widzą oznak typu nadmierne owłosienie itd. A w sumie mam Hashimoto i prawie IO a to wszystko lubi chodzić w parzeuwierzyłam w to co mówili ale teraz myślę sobie że przecież sam obraz USG nie jest wyrocznią
Kurcze, to chyba co gust to inaczej, mi się akurat ten zapach mega podobaI faktycznie tak śmierdzi jak wszyscy piszą w opiniach?![]()
Podobno tak ale tam w składzie dosc wysoko jest alkohol :/ a tego chcialabym oszczędzić moim i tak zniszczonym włosom :/Wcierka banfi działa cuda
Podobno tak ale tam w składzie dosc wysoko jest alkohol :/ a tego chcialabym oszczędzić moim i tak zniszczonym włosom :/Wcierka banfi działa cuda