coca
Fanka BB :)
CUCHNIE. Ale ponoć jest wersja z lżejszym zapachem.I faktycznie tak śmierdzi jak wszyscy piszą w opiniach? [emoji14]
Robiłam proga w 22dc z wynikiem 8,17 i ponownie w 24dc z wynikiem 8,77. Czy to wskazuje na przebytą owu, jej brak czy tak naprawdę to na nic nie wskazuje? [emoji51][emoji51]
@Kropka.88 moja bratowa była niemal łysa, przez stres w pracy wypadły jej praktycznie wszystkie włosy i bardzo jej pomogły suplementy i kosmetyki z kerastase. Są drogie, ale skuteczne
Ja myśle ze owu była, tylko prog trochę niski. Powyżej 10 jest prawie pewne ze była, poniżej trochę mniej pewne, ale to nie znaczy, ze nie było [emoji6] ktoś kiedyś tu pisał ze miał proga poniżej 10 ale owu na monitoringu potwierdzona.
Dlatego ja jej nie uzywam codziennie. Zależy jak często włosy musze umyć ale co jedno - dwa mycia i nakładam jakiś czas przed umyciem, wmasowuje i zostawiam, a później myje włosy. Cuchną aż ich nie umyje [emoji23]Podobno tak ale tam w składzie dosc wysoko jest alkohol :/ a tego chcialabym oszczędzić moim i tak zniszczonym włosom :/