Chcąca24
Zaciekawiona BB
30 norma to 27-28No to pozostaje Ci czekać na @
Jak będziesz niespokojna zrób test za kilka dni jeśli nie przyjdzie.
Na ten moment w ciąży nie jesteś.
Który aktualnie masz dzień cyklu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
30 norma to 27-28No to pozostaje Ci czekać na @
30 norma to 27-28
Raczej mam nadzieje ze za dwa trzy dni przywitam was pozytywnym testem bo widzę kreskę na tym teście na żywo lepiej. ZobaczymyNo to pozostaje Ci czekać na @
Licząc od 21 jestem 11dpoJeżeli owulacja była w 22 dc to okres nie powinien wręcz przyjść w 28 albo 27 dniu.
Dziś jesteś dopiero 8 dni po owulacji więc i na test za wcześnie i na miesiączke.
Prawidłowy faza lutealna powinna trwać od 10 do 16 dni. Zatem najszybciej możesz spodziewać się @ za 3 dni
Raczej mam nadzieje ze za dwa trzy dni przywitam was pozytywnym testem bo widzę kreskę na tym teście na żywo lepiej. Zobaczymy
Licząc od 21 jestem 11dpo
Żory pomieszałam 17-18 dc owulacja mój błądJeżeli owulacja była w 22 dc to okres nie powinien wręcz przyjść w 28 albo 27 dniu.
Dziś jesteś dopiero 8 dni po owulacji więc i na test za wcześnie i na miesiączke.
Prawidłowy faza lutealna powinna trwać od 10 do 16 dni. Zatem najszybciej możesz spodziewać się @ za 3 dni
Żory pomieszałam 17-18 dc owulacja mój błąd
Albo okresOki no to jak była 17 dnia cyklu to dziś 13 dpo więc jutro powinnaś mieć test w 100% ważny
Albo okres [emoji2370] Ale po prawie roku starań to już pozytyw bym chciałam widzieć