reklama

Staraczki 2021

reklama
Dziewczyny, często podczas starań łapią Was infekcje intymne albo jakieś inne tego typu dolegliwosci?
Czasem odczuwam jakieś pieczenie czy coś trochę za swędzi, ale użyję ze 2-3 tabletki zenella med żeby zakwasić środowisko i przechodzi.
Hej dziewczyny!!! 😊 Chce kupić partnerowi suplement korzeń Maca w kapsułkach, teraz pytanie jaki wybrać? Doradźcie proszę 🙏

Znalazłam taki
Ja używam dla siebie zwykłego w proszku, nie lubię kapsułek :)

U tej u której czekam na wizytę tyle czasu jedyne co mogę uzyskać to po prostu kilka opakowań na raz i tak sobie to wyliczyć żeby starczyło na te 2-3 miesiące i odpowiednio wcześniej się zapisać na wizytę. U tego do którego chodzę obecnie - narazie nie pytałam, mówiłam tylko ze zażywam i jeszcze posiadam i powiedział żebym zażywała dalej. Nie pytałam co jak mi się skończy [emoji23] przebąkiwał coś o anty, ale to powiedział ze najpierw histero i zobaczymy co wtedy. Na anty się nie zgodzę chyba, ostatnim razem jak brałam pare lat temu dochodziłam do siebie z rok [emoji15]
A na czym polega histeroskopia?
wiadomo, ze jak anty to automatycznie starania odwleka sie w czasie. Podziwiam Cie za wytrwałość w tych bojach. Jak tak czytam jakie problemy maja niektore z nas to ja mozna powiedziec ze jestem „szczęściara” z moja jedyna hiperprolaktynemia 😬
Trzymam kciuki za Ciebie ✊🏼

A na czym polega histeroskopia?
wiadomo, ze jak anty to automatycznie starania odwleka sie w czasie. Podziwiam Cie za wytrwałość w tych bojach. Jak tak czytam jakie problemy maja niektore z nas to ja mozna powiedziec ze jestem „szczęściara” z moja jedyna hiperprolaktynemia [emoji51]
Trzymam kciuki za Ciebie [emoji1364]

Hmm, na oglądaniu kamerką macicy tak w uproszczeniu [emoji51][emoji16][emoji23]
IMG_9086.jpg

A mi dziś po raz KOLEJNY w ciągu ok 1,5 tyg śniły się cholerne pozytywne testy z dwoma kreseczkami 🥺 A ostatnie 2 cykle głowa odpuściła. Więc nie wytrzymałam i zrobiłam dla świętego spokoju, 12dpo i 2 dni przed @, oczywiście biel vizira. Przyjęłam to z pokorą, ale zaczynam się martwić czy z nami na pewno jest wszystko dobrze... Bo ogólnie zdrowi jesteśmy, gin na wizycie po zabiegu powiedział że mam się pojawić dopiero jak zajdę w ciążę, prognozował że za 3mce znów się u niego pojawię. Mieliśmy robione tylko podstawowe badania i tarczyca, ja jeszcze robiłam poziom kwasu foliowego, witB. Chyba w następnym cyklu coś trzeba będzie zacząć myśleć.

Ostatnia edycja:
A mi dziś po raz KOLEJNY w ciągu ok 1,5 tyg śniły się cholerne pozytywne testy z dwoma kreseczkami 🥺 A ostatnie 2 cykle głowa odpuściła. Więc nie wytrzymałam i zrobiłam dla świętego spokoju, 12dc i 2 dni przed @, oczywiście biel vizira. Przyjęłam to z pokorą, ale zaczynam się martwić czy z nami na pewno jest wszystko dobrze... Bo ogólnie zdrowi jesteśmy, gin na wizycie po zabiegu powiedział że mam się pojawić dopiero jak zajdę w ciążę, prognozował że za 3mce znów się u niego pojawię. Mieliśmy robione tylko podstawowe badania i tarczyca, ja jeszcze robiłam poziom kwasu foliowego, witB. Chyba w następnym cyklu coś trzeba będzie zacząć myśleć.
hej @Anasta07 mam podobne uczucia co Twoje. Nie zabezpieczamy się już pooonad pół roku, a od kilku miesięcy jestem "prawie pewna", że kochamy się w dni owu lub około owu. I dalej nic z tego nie ma. Podstawowe badania zrobione, wszystko wydaje się być ok. Ginekolog kazał przyjść po wakacjach ale mam wrażenie, że był spokojny, że do wakacji zaskoczy - ja natomiast mam już lekkie obawy, że coś z nami nie tak. No ale czas pokaże!:tak: może wkrótce się uda zobaczyć chociaż cień cienia na teście.. :-D

A mi dziś po raz KOLEJNY w ciągu ok 1,5 tyg śniły się cholerne pozytywne testy z dwoma kreseczkami 🥺 A ostatnie 2 cykle głowa odpuściła. Więc nie wytrzymałam i zrobiłam dla świętego spokoju, 12dc i 2 dni przed @, oczywiście biel vizira. Przyjęłam to z pokorą, ale zaczynam się martwić czy z nami na pewno jest wszystko dobrze... Bo ogólnie zdrowi jesteśmy, gin na wizycie po zabiegu powiedział że mam się pojawić dopiero jak zajdę w ciążę, prognozował że za 3mce znów się u niego pojawię. Mieliśmy robione tylko podstawowe badania i tarczyca, ja jeszcze robiłam poziom kwasu foliowego, witB. Chyba w następnym cyklu coś trzeba będzie zacząć myśleć.
W 12 dc? Pewnie chodzi Ci o 12 dpo? 🤔 To jeszcze za wcześnie żeby testować, najlepiej dzień lub dwa po planowanej @

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry