vvDomivv
Fanka BB :)
Bosz jak to się człowiek czyimś szczęściem cieszyOjej! CuuudownieKochana- przyrost jest najważniejszy! MEEEGA GRATULUJE! No i oby wszystko pięknie się rozwijało ❤ ależ cudne wieści na dzień taty!
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bosz jak to się człowiek czyimś szczęściem cieszyOjej! CuuudownieKochana- przyrost jest najważniejszy! MEEEGA GRATULUJE! No i oby wszystko pięknie się rozwijało ❤ ależ cudne wieści na dzień taty!
![]()
Ojej! CuuudownieKochana- przyrost jest najważniejszy! MEEEGA GRATULUJE! No i oby wszystko pięknie się rozwijało ❤ ależ cudne wieści na dzień taty!
![]()
Dziękuję, Kochana! Tak, najważniejsze to mieć wiarę i nadzieję. Mi się już kończyła powoliBosz jak to się człowiek czyimś szczęściem cieszysuper bo to daje mega nadzieje ze I nam wszystkim się kiedyś uda
❤
Ja z takich stałych na cały cykl brałam Wit c, mama DHA premium lub fertilwoman zamiennie, ovulomed max, magnez B6 forte maxChętnie też poznam odpowiedź na to pytanieplanowałam z femibionu 0 przejść na infolic, jednak w tym drugim nie mam jodu ani żadnych innych witamin..
Dziewczyny polecacie jakieś konkretne organizery na leki/tabletki? Coś co nie śmierdzi tanim plastikiem z Chin [emoji1785]
Ja mam takie. W rossmannie na promocji kiedyś wypatrzyłam. Raczej nie śmierdziDziewczyny polecacie jakieś konkretne organizery na leki/tabletki? Coś co nie śmierdzi tanim plastikiem z Chin![]()
u mnie 30 dc .. w pracy dzis nadzwigalam się skrzynek z piwami.. przyszlam do domu jasnoróżowe jednorazowe plamienie. A teraz cisza brzuch na @ nie boli .. wiec czekam co się rozwinie . Zawsze w pracy jadlam sałatkę kebab .. a dzis cala wyrzuciłam... jakoś mi nie podeszlaHej dziewczyny!W końcu przespana nocka, bo było o wiele przyjemniej niż dwa dni wstecz
Dziś 13 dni od owulacji potwierdzonej na monitoringu, co mnie zdziwiło to brak apetytu i wstręt do potraw które mi zawsze smakują, zaczęły mnie swędzieć piesi
, siedzę w pracy i nie mogę wytrzymać, ciągle się tam szudram
, brzuch czuję delikatnie na dole ale taki oberwany jakby, pewnie to wszystko i tak zwiastuje miesiączkę, niemniej jednak jeśli nie przyjdzie jutro to w piątek rano za testuje
Jak u Was? Które dni cyklu?
Jak sytuacja po wczorajszym armagedonie pogodowym? U mnie rano jechałam do pracy to gałęzie na drogach.
Miłej środy dla Was!!!![]()
No właśnie mi też przytrafiło mi się teraz takie, wybaczcie, brązowe plamienie. Dzień przed @ (wg kalendarzyka).Tak, wiem o czym mówisz. Ja ogólnie podchodzę dość lekko do tego tematu, ale nawet jak sie nie chce myśleć to się pojawia gdzieś z tyłu głowy "a moze"... i tak w tym miesiącu plamienie 4 dni przed okresem (jak zawsze!) ale gdzieś z tyłu gowy głupi głos "IMPLANTACJA" i co? i nic, okres właśnie przyszedł jak zawsze.
Staram się sama siebie ochładzać w tym temacie.
Ja o staraniach mówię otwarcie, również w pracy.A drugie pytanie ile z Was jeśli nie będzie innej opcji nie podejdzie do in vitro ze względów światopoglądowych?
niestety życie zweryfikowało przyjaciół i od momentu jak zaczęliśmy ludziom odmawiać i nie trzymać palca prosto w D.... to okazało się, że „przyjaciele” byli z nami dla korzyściTo przykro, że nie macie się komu wygadać a przyjaciółka albo przyjaciel?