Little15
Zaciekawiona BB
Jeny, ja dzisiaj to samoJa dzisiaj rano robiłam test, oczywiście był tak negatywny, ze aż bolijestem ok 9dpo ale uznałam, ze zrobię, co mi tam, może zrobię staremu niespodziankę na dzień ojca
sama się z siebie śmieje
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jeny, ja dzisiaj to samoJa dzisiaj rano robiłam test, oczywiście był tak negatywny, ze aż bolijestem ok 9dpo ale uznałam, ze zrobię, co mi tam, może zrobię staremu niespodziankę na dzień ojca
sama się z siebie śmieje
![]()
Wiesz co, wydaje mi się, że z takim progiem będzie ciężko jajeczku się zagnieździć i utrzymać. Ja miałam podobnie. Prog zawsze 0.2 albo coś takiego :/ W zeszłym cyklu 2.57.@coca Przepraszam, że tak Cię wywołuje, ale wiem, że też badałaś proga. Czy wynik 4,96 jest bardzo kiepski? To będzie jakieś 5-6dpo, max 7dpo.
Chyba czas na mnie aby zapisać się do endokrynologa i zbadać progesteron i prolaktyne w szczególności. Bo ta samodiagnoza mnie wykończy.. dzięki za odp.Tyle co 2 razy robiłam progesteron około 7 dpo (nie mam monitoringu więc nie wiem dokładnie kiedy jest) i zawsze był w normie i to nawet takiej ładnej bo 14 i 18. Ja takie plamienia 3-4 dni przed okresem mam od zawsze. Myślę, że może tak po prostu mam.
Czekasz na wynik Bety? Coś przegapiłam ?
Też miałam o to zapytać, właśnie przeczytałam wszystkie posty od rana. Jak tam beta? @vvDomivvCzekasz na wynik Bety? Coś przegapiłam ?![]()
Owu na pewno mi się przesunęła sporo, bo dziś mam już 29dc. Robiłam proga 6 dni temu i było 1,59. Test owu wyszedł pozytywny, więc stwierdziłam, że zrobię jeszcze teraz proga i jest wyższy, no ale dalej lipa. Chyba zrobię jeszcze w piątek albo sobotę... Obawiam się, że trzeba będzie się wybrać na monitoring.Wiesz co, wydaje mi się, że z takim progiem będzie ciężko jajeczku się zagnieździć i utrzymać. Ja miałam podobnie. Prog zawsze 0.2 albo coś takiego :/ W zeszłym cyklu 2.57.Więc chyba raczej problemy z progiem mam... A w tym cyklu 8 dpo prog 18.2 nagle i niespodzianka, doszło do zagnieżdżenia, dziś beta pozytywna i prog 30. Także nie wiem do końca jak to działa. Generalnie niski masz prog. A jest szansa, że owu Ci się sporo przesunęła? W przód lub w tył i w zły czas zrobiłaś badanie? Bo ja teraz miałam monitoring i wiem, prawie kiedy dokładnie miałam.
Czekam na @, potencjalnie powinna być 29.06. Bardzo bym chciała narzeczonemu zrobić prezent, jak nie na dzień ojca to chociaż na urodziny, jest z początku lipcaJeny, ja dzisiaj to samoz moich wyliczeń też 9dpo. Testujesz jeszcze, czy czekasz na @? Trzymam mocno kciuki
![]()
Tak jak myślałam-kreska fabryczna lub zbiorowe omamy
Ja planowo @ 27.06Czekam na @, potencjalnie powinna być 29.06. Bardzo bym chciała narzeczonemu zrobić prezent, jak nie na dzień ojca to chociaż na urodziny, jest z początku lipcadzisiaj to wiem, ze zrobiłam kompletną głupotę, ale jakoś nie mogłam się powstrzymać
A Ty na kiedy masz termin @?