Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gdybym miała odstawić na stałe to od 3 lat żyła bym w abstynencji wszystkiegoTak na zakończenie sporu to najlepiej alkohol odstawić w ogóle ;P (bo od tego się chyba zaczęło). Wszystkim wyjdzie na zdrowie![]()
Cytologia 3 mc po cc asc us, 5 mc po cc asc us i 10 mc czyli w listopadzie asc h. Zrobili mi łyżeczkowanie jamy macicy i kanału szyjki i pobrali wycinki. Z badania kolposkopowego wynika że mam umiarkowaną dysplazję Cin2.A z jakiego powodu łyżeczkowanie? Histeroskopia?
Ja nie mówię o wszystkim tylko o alkoholu. Moja prywatna opinia jest taka, że alkohol nie jest potrzebny i tyleGdybym miała odstawić na stałe to od 3 lat żyła bym w abstynencji wszystkiegowszystko ma swoje granice zdrowego rozsądku
![]()
Cytologia 3 mc po cc asc us, 5 mc po cc asc us i 10 mc czyli w listopadzie asc h. Zrobili mi łyżeczkowanie jamy macicy i kanału szyjki i pobrali wycinki. Z badania kolposkopowego wynika że mam umiarkowaną dysplazję Cin2.
Ja lubię wypić sobie lampkę wina do obiaduJa nie mówię o wszystkim tylko o alkoholu. Moja prywatna opinia jest taka, że alkohol nie jest potrzebny i tylenie widzę sensu stosowania. Ani zdrowe, ani smaczne. No ale wiadomo każdy może mieć swoją opinię
Cześć dziewczyny, czy któraś z was miała przeprowaszany zabiegów drożności jajowodów,?? Jaki efekt? Szybko zaszłyście w ciążę?
Słyszałaś o testach fałszywie negatywnych? Późniejszej owulacji? Późniejszej implantacji? Więc nie musisz wiedzieć w 4tyg, że jesteś w ciąży. Czytać się tego nie da, a niby moderatorka [emoji2356]
Jeśli tak jak planują to 31 grudnia. A chyba zabiegi takie jak ewentualne wycinanie stożka szyjki pętlą czy coś się robi zaraz po @ a tą mam 22 grudnia. Czyli byłoby dobrze mieć gdzieś ok 30 kolejny zabieg i się goić pięknie do lutego i się starać. Ale może jak mnie tam wyczochrali i wyskrobali to może to coś dało.Aha, rozumiem. Bo ja miałam przy histeroskopii łyżeczkowanie i potem zaszłam w ciążę. A kiedy wyniki? Trzymam kciuki!
Jeśli tak jak planują to 31 grudnia. A chyba zabiegi takie jak ewentualne wycinanie stożka szyjki pętlą czy coś się robi zaraz po @ a tą mam 22 grudnia. Czyli byłoby dobrze mieć gdzieś ok 30 kolejny zabieg i się goić pięknie do lutego i się starać. Ale może jak mnie tam wyczochrali i wyskrobali to może to coś dało.