reklama

Staraczki 2021

reklama
Uwaga uwaga! Premom dostrzegło coś na moim owuteście! Wczoraj nic nie widział, dziś coś widzi. Progres, że hej! 29dc 😎😎
Wy widzicie? Coś się może z tego ulęgnąć przy póki co 2 dniowym spadku temp?
Ja miałam podobny test dwa dni przed peakiem i też mam zwykle jedną kreskę będąc przed owu. W kwestii temperatur nie pomogę bo dopiero pierwszy cykl mierzę i jeszcze nie mam porównania. No ale różnie bywa, zrobisz jutro kolejny test to będziesz widzieć czy jest jakiś postęp 😉 u mnie w tym cyklu było tak jak na zdjęciu
IMG_20201228_214111.jpg

Wczoraj był jaśniejszy :) dziś aparat już łapie. Ja bardzo wierzę w siłę głowy... A jak patrzę na wykresy to chyba przed owu jest spadek. Mogę się mylić, bo też raczkuje.

Załączniki

• Screenshot_2020-12-29-21-04-05-799_pl.ovufriend.app.jpg
    Screenshot_2020-12-29-21-04-05-799_pl.ovufriend.app.jpg
    203 KB · Wyświetleń: 91
@HeraUnique to znowu Ja 🤐. Kiedyś podałaś stronkę na temat w jakim dniu cyklu wykonać dane badanie hormonów. Głupie pytanie ale wolę się upewnić. Np testosteron (o ile dobrze pamiętam też należy wykonać) i hormony tarczycy jest napisane, że niezależnie od fazy cyklu, ale najczęściej w 3dc należy zrobić. To lepiej iść tego 3dc czy jeśli jutro mam 10dc to wynik także będzie wiarygodny? 🤭

...
@HeraUnique to znowu Ja 🤐. Kiedyś podałaś stronkę na temat w jakim dniu cyklu wykonać dane badanie hormonów. Głupie pytanie ale wolę się upewnić. Np testosteron (o ile dobrze pamiętam też należy wykonać) i hormony tarczycy jest napisane, że niezależnie od fazy cyklu, ale najczęściej w 3dc należy zrobić. To lepiej iść tego 3dc czy jeśli jutro mam 10dc to wynik także będzie wiarygodny? 🤭
Chyba o to Ci chodzi Link do: Hormony u kobiet – kiedy należy je badać?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry