Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A ja zadam głupie pytanie...nie czujecie się głupio kupując po raz "x" test ciążowy w tej samej aptecepowiem wam, że ja już się głupio czuje jak aptekarka u nas w aptece się dziwnie na mnie patrzy jak wchodzę, jakby już wiedziała co podać. Muszę chyba zamówić przez neta testy albo zacząć chodzić po różnych aptekach w pobliskim mieście haha tak samo miałam jak szłam drugi miesiąc z kolei na betę do tego samego lab...
![]()
Dziewczyny, wracam do Was z opuchnietymi od płaczu oczami[emoji17] moja bajka nie trwała długo. Lekarz stwierdził wczoraj puste jajo. Jestem już w szpitalu i będę dzisiaj miała zabieg [emoji17] czuje się jak wrak człowieka, dokładnie rok temu też byłam w tym miejscu z powodu obumarlej ciąży i historia zatoczyła koło [emoji29]
Przykro miDziewczyny, wracam do Was z opuchnietymi od płaczu oczamimoja bajka nie trwała długo. Lekarz stwierdził wczoraj puste jajo. Jestem już w szpitalu i będę dzisiaj miała zabieg
czuje się jak wrak człowieka, dokładnie rok temu też byłam w tym miejscu z powodu obumarlej ciąży i historia zatoczyła koło
![]()
Myślę, ze tylko Ci się wydaje, ze farmakolo g się dziwnie patrzy, ona widzi tyle ludzi przez cały miesiąc, ze szczerze wątpię, ze akurat Ciebie pamieta, bo kupowalas testyA ja zadam głupie pytanie...nie czujecie się głupio kupując po raz "x" test ciążowy w tej samej aptecepowiem wam, że ja już się głupio czuje jak aptekarka u nas w aptece się dziwnie na mnie patrzy jak wchodzę, jakby już wiedziała co podać. Muszę chyba zamówić przez neta testy albo zacząć chodzić po różnych aptekach w pobliskim mieście haha tak samo miałam jak szłam drugi miesiąc z kolei na betę do tego samego lab...
![]()
Dziewczyny, czy któraś z Was badała kariotypy? Podobno przysługuje mi to badanie na NFZ po dwóch poronieniach ale szczerze to okropnie boję się robić ti badanie... Że coś wyjdzie nie tak i całkowicie stracę już nadzieję na zdrową ciążę [emoji17] jeśli wynik wyjdzie nieprawidłowy to można temu jakoś zaradzić? Jakieś leki? Genów się chyba nie oszuka... [emoji17]
Dziewczyny, czy któraś z Was badała kariotypy? Podobno przysługuje mi to badanie na NFZ po dwóch poronieniach ale szczerze to okropnie boję się robić ti badanie... Że coś wyjdzie nie tak i całkowicie stracę już nadzieję na zdrową ciążę [emoji17] jeśli wynik wyjdzie nieprawidłowy to można temu jakoś zaradzić? Jakieś leki? Genów się chyba nie oszuka... [emoji17]
Ja też dzisiaj 1dc. Takze piątkaDziwn dobry wszystkimwitam się w 1dc
![]()
oby @ nie dojechała mnie jakos mocno bo jutro mamy splyw kajakowy
![]()
Tulę mocno. Bądź dzielnaDziewczyny, czy któraś z Was badała kariotypy? Podobno przysługuje mi to badanie na NFZ po dwóch poronieniach ale szczerze to okropnie boję się robić ti badanie... Że coś wyjdzie nie tak i całkowicie stracę już nadzieję na zdrową ciążęjeśli wynik wyjdzie nieprawidłowy to można temu jakoś zaradzić? Jakieś leki? Genów się chyba nie oszuka...
![]()