Kristina_peony
Fanka BB :)
Piękna kreseczkaOszukał którąś z was paskowy test Rossmana ciążowy? 10 dpo...zrobilam bo przeziębienie nie przechodzi, doszły zawroty glowy. A nie biorę nic oprócz apapu...Zobacz załącznik 1288161
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Piękna kreseczkaOszukał którąś z was paskowy test Rossmana ciążowy? 10 dpo...zrobilam bo przeziębienie nie przechodzi, doszły zawroty glowy. A nie biorę nic oprócz apapu...Zobacz załącznik 1288161
Gratulacje, piękna kreska!Oszukał którąś z was paskowy test Rossmana ciążowy? 10 dpo...zrobilam bo przeziębienie nie przechodzi, doszły zawroty glowy. A nie biorę nic oprócz apapu...Zobacz załącznik 1288161
Kreska jest ślicznie różowa więc na pewno nie jest fabryczna![]()
Gratuluje![]()
jeśli mniejsza czułość, a widzisz bez mega przyglądania się to jest dobrzeCzekamy w takim razie na wynik bety
trzymam mocno kciuki!
Wiesz co, ja staram się usg z reguły robić u ultrasonografistow, ponieważ oni są do tego konkretnie przeszkoleni i wiedzą czego szukaćNa stronie mają załączony cennik z konsultacją USG lub samo USG jąder, tylko chodzi mi o to czy on te żylaki wykryje
Oszukał którąś z was paskowy test Rossmana ciążowy? 10 dpo...zrobilam bo przeziębienie nie przechodzi, doszły zawroty glowy. A nie biorę nic oprócz apapu...Zobacz załącznik 1288161
Cześć Dziewczyny [emoji3526]
Chyba powolutku będę się z Wami żegnać, ale mam nadzieję, że do zobaczenia na ciążowych forach [emoji3590]
Powtórzyłam dziś test, kreska jest wyraźniejsza, chociaż nadal nie jakoś super intensywna. Krew na betę i proga już pobrana, więc zostaje mi czekać na wyniki.
Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki, niech dwie krechy się tutaj posypią!
DziękujęI kolejne gratulacje!! Co za wspaniały dzień [emoji3590][emoji3590][emoji3590]