Basia...
Fanka BB :)
Głowa do góryCześć dziewczyny miłego dnia dla WasWitam się w 1dc, zaczynamy 12 cykl starań, pierwszy stymulowany się nie udał
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Głowa do góryCześć dziewczyny miłego dnia dla WasWitam się w 1dc, zaczynamy 12 cykl starań, pierwszy stymulowany się nie udał
![]()
Ja dołączamTo startujemy dziś razem. A może to właśnie tym razem nam się uda? Wierzę w to mocno [emoji173]
Czekami i kciuki trzymamy [emoji106][emoji108][emoji123][emoji1696]Dziękuję wszystkim za gratulację. Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku. Jak zrobię bete to mam nadzieję, że "pochwalę" się nią tutaj. [emoji3531]
Oszukał którąś z was paskowy test Rossmana ciążowy? 10 dpo...zrobilam bo przeziębienie nie przechodzi, doszły zawroty glowy. A nie biorę nic oprócz apapu...Zobacz załącznik 1288161
A ja czekam na @ - według aplikacji ma być dzisiaj, wg moich obliczeń bliżej czwartku, więc zobaczymyJa dołączam![]()
Nie..czemu nibymam nadzieje, że poniósł Cię gruby melanż z tego powodu![]()
Wiesz co nie wiedziałam tegoPrzy metforminie nie można alkoholu!!!!! Trzeba odstawić jeśli wiesz, że będzie spozywanie alkoholu