Mimi91
Aktywna w BB
Dzięki, ale w głowie mam tylko czarne myśli.
Życzę aby się
Tak raczej fabryczna powtórz za 3 dni dla pewnościHej czy to wygląda na fabryczna? Zobacz załącznik 1288423Zobacz załącznik 1288424Zobacz załącznik 1288425
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki, ale w głowie mam tylko czarne myśli.
Tak raczej fabryczna powtórz za 3 dni dla pewnościHej czy to wygląda na fabryczna? Zobacz załącznik 1288423Zobacz załącznik 1288424Zobacz załącznik 1288425
Zazu hahaha :*Odpowiedzi na poprzednim wątku, Cię nie satysfakcjonowały jak rozumiem?
W takim razie gratuluję, ciąża [emoji2320]
Tak, to możliwe. Możliwe też, że boli Cię jajnik z innego powodu, np komórka rośnie.Dziewczyny tak się głowie... niestety nie mam testów owulacyjnych... I nie mam jak sprawdzić dzis jestem w 12 dniu cyklu i mega bolał mnie dziś lewy jajnik czy to możliwe by owulacja była ta szybko ?! Według aplikacji ma być dopiero gdzies 2-3 lipiec ... temperatura dzis standardowa niska... chyba się zaopatrzę w testy owulacyjne .... bo bez tego ani rusz tylko się domyślać mogę a jak wspomnialam wcześniej temperature mierze zwykłym termometrem z jedną cyfra po przecinku (tak wiem powinnien być specjalny owulacyny) .... cykle mam hm 28-31 dni ....
Ah niech Cie ! A mój na drugiej zmianie dzis ! :/Tak, to możliwe. Możliwe też, że boli Cię jajnik z innego powodu, np komórka rośnie.![]()
Dziewczyny tak się głowie... niestety nie mam testów owulacyjnych... I nie mam jak sprawdzić dzis jestem w 12 dniu cyklu i mega bolał mnie dziś lewy jajnik czy to możliwe by owulacja była ta szybko ?! Według aplikacji ma być dopiero gdzies 2-3 lipiec ... temperatura dzis standardowa niska... chyba się zaopatrzę w testy owulacyjne .... bo bez tego ani rusz tylko się domyślać mogę a jak wspomnialam wcześniej temperature mierze zwykłym termometrem z jedną cyfra po przecinku (tak wiem powinnien być specjalny owulacyny) .... cykle mam hm 28-31 dni ....
Te jajniki cwane są. Bolą przed, w trakcie, a nawet poDziewczyny tak się głowie... niestety nie mam testów owulacyjnych... I nie mam jak sprawdzić dzis jestem w 12 dniu cyklu i mega bolał mnie dziś lewy jajnik czy to możliwe by owulacja była ta szybko ?! Według aplikacji ma być dopiero gdzies 2-3 lipiec ... temperatura dzis standardowa niska... chyba się zaopatrzę w testy owulacyjne .... bo bez tego ani rusz tylko się domyślać mogę a jak wspomnialam wcześniej temperature mierze zwykłym termometrem z jedną cyfra po przecinku (tak wiem powinnien być specjalny owulacyny) .... cykle mam hm 28-31 dni ....
Girls. Ale dowalilam. Pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło [emoji86] Myślałam ze mam jeszcze jedno opakowanie metforminy, a tu dupa, nie ma. Jutro będę na prędkości załatwiać gdzieś wizytę i receptę, ale chciałam zapytać czy ktoś pominął dwa dni? Chyba nic złego się nie stanie? [emoji43][emoji94] nie wiem jak ja to zrobilam