Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To jest tak, że niby wiesz ale jednak się łudzisz.Dzień dobry dziewczyny, znowu mam nadrabiania.
U mnie zbliża się [emoji205] i zaczęłam plamić.. wiedziałam, że ten cykl spisany jest na straty, a mimo to smuteczek
No cóż.. może następnym razem..
Dokładnie... niestety.To jest tak, że niby wiesz ale jednak się łudzisz.![]()
Tarczyca zdecydowanie rozregulowana, leczysz się? Jeśli tak to zmiana dawki, jeśli nie wart zrobić cały pakiet tarczycowy. Z powodu tarczycy ten obraz moczu też mógł wyjść nieprawidłowy, chyba że jesteś cukrzyczką, na diecie albo po intensywnym wysiłku, ponadto bakterie, tj dziewczyna wyżej pytała czy poprawnie się przygotowałaś do badania, bo może wynik zakłamany.Dziewczyny podpowiedzcie coś ? Konsulatacja dopiero w pon
Nie mam instaRodzinny tyle się zna na żyłach co nic. Rozmawiałam z flebologiem i on zaleca najpierw zrobić porządek z żyłami a potem ciąże bo ciąża znacznie obciąża układ krwionośny i w razie nieprawidłowości trudno wdrożyć leczenie w ciąży. Polecam zaobserwować prof Łukasza Paluch flebologa @dr.paluch.flebolog na insta. Dużo mądrych rzeczy można się dowiedzieć.
Są dwie szkoly, jedna mówi by doczekać 3 cykle ( tak było w moim przypadku po poronieniu samoistnym w 9 tyg) a druga mówi by starać się od razu bo organizm nastawiony jest na ciążę. O tym by czekać aż pół roku nie słyszałam jeszcze. Może są inne przeszkody które ginekolog zauważyła i trzeba je wyleczyć. Koleżanka zaraz po poronieniu zaszła w ciążę nawet cyklu nie odczekala i niedługo rodzi zdrowe dziecko. Mój gin mnie nastraszyl by odczekać te 3 cykle bo wtedy mniejsza szansa na ponowne wczesne poronienie.
Ja się obecnie nie staram ale planujemy bobo jak wylecze żyly czyli w okolicach marca/kwietnia :-) Chyba że uda mi się wcześniej je usunąć to jak lekarz da zielone światło to działamy :-)
Stęskniłam się za Wami więc postanowiłam zobaczyć co tu słychać :-)
Pozdrawiam Was i wszystkim życzę szybkiego zobaczenia dwóch kresek na teście i spokojnych ciąż ze szczęśliwym rozwiazaniem ❤
U mnie ta sama sytuacja, dzisiaj 34dcDzień dobry dziewczyny!
Czytam was na bierząco, ale nie udzielam się.
Mój dołek utrzymuje się już kilka dni no i czekam na tą wredną @. Chce już zacząć stymulację a ona nie chce przyjść
Dobrego dnia wszystkim![]()