Qruszon
Fanka BB :)
Jotte a u Ciebie jak to wyglada?A badałaś się pod kątem trombofilii? Zakrzepica może mieć wpływ na poronienia.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jotte a u Ciebie jak to wyglada?A badałaś się pod kątem trombofilii? Zakrzepica może mieć wpływ na poronienia.
Myśle, ze gdybym miała zakrzepicę coś by wykryło na tychgenetycznychwlasnie czynnik V itd.Jotte a u Ciebie jak to wyglada?
U mnie wyszły mutacje pai-1 oraz mthfr, ale ja póki co żylaków nie mam. Jeśli u Ciebie nic nie wyszło, to na ten moment bym się tym nie przejmowała. Lekarz Cię pokierujeJotte a u Ciebie jak to wyglada?
No właśnie tylko robiłam mutacje V leiden białko S i c ok. Nie robiłam pai i mthfrU mnie wyszły mutacje pai-1 oraz mthfr, ale ja póki co żylaków nie mam. Jeśli u Ciebie nic nie wyszło, to na ten moment bym się tym nie przejmowała. Lekarz Cię pokieruje![]()
Jaka cena ich orientujesz się? Ja za V leiden zapłaciłam około 350zlU mnie wyszły mutacje pai-1 oraz mthfr, ale ja póki co żylaków nie mam. Jeśli u Ciebie nic nie wyszło, to na ten moment bym się tym nie przejmowała. Lekarz Cię pokieruje![]()
A Ty czynnik V leiden robiłaś ?U mnie wyszły mutacje pai-1 oraz mthfr, ale ja póki co żylaków nie mam. Jeśli u Ciebie nic nie wyszło, to na ten moment bym się tym nie przejmowała. Lekarz Cię pokieruje![]()
A czynnik V leiden wyszedł negatywny? Z tymi wynikami jak Ci wyszły poszłaś do ginekologa ? Dostałaś heparyne@Qruszon ja robiłam pakiet na trombofilie z testdna Link do:TROMBOFILIA wrodzona - Badanie genetyczne trombofilii - Sprawdź
Tam wszystko jest dokładnie opisane, poczytaj i zapytaj lekarza, może warto to sprawdzić.
Zamawiamy do domu a potem zanosimy ten wymaz do laboratorium?@Qruszon ja robiłam pakiet na trombofilie z testdna Link do:TROMBOFILIA wrodzona - Badanie genetyczne trombofilii - Sprawdź
Tam wszystko jest dokładnie opisane, poczytaj i zapytaj lekarza, może warto to sprawdzić.