reklama

Staraczki 2021

reklama
@patpat95, dopóki się nie wie o ciąży, to nic nie może zaszkodzić, także ja bym brała. Ponadto ja przy jakichkolwiek pierwszych objawach pęcherza to duuużo Wit C w ciągu dnia (łykam naturalną, niepowlekaną, ale każda się nada) i baaardzo dużo wody, wszystko po to żeby wypłukać bakterie z pęcherza. Może być też woda z dużą ilością cytryny :)

Hej dziewczyny,
Dziś nad ranem dopadł mnie ból pęcherza 😣 chyba nabawiłam się jakiejś infekcji.
Mogłaby któraś z was rodadzic jak sobie z tym poradzić? Jest niedziela i apteki są pozamykane 😒 dodatkowo jestem 7dpo i w sumie nie wiem czy np. Furagina będzie ok?

Pomocy, źle się czuję 😣
Nie wiem gdzie mieszkasz ale w mieście powinna być apteka dyżurująca jakby co.

Dziewczyny nie wiem już co myslec to już 18 dzien cyklu. Sytuacja przedstawia się tak jak na wykresie. Dziś dopiero odnotowałam rozciągliwy sluz ... a raczej coś w rodzaju gęstych glutow .... jest szansa że owulacja wystąpi czy raczej już po sprawie ? Cykle 28-31
Screenshot_20210704-081512_OvuFriend.jpg

Owulacja musiała ci się poprostu przesunąć. Ja też dopiero w 20 dc miałam owulacje, tak mi się przeuneła. Działajcie [emoji16][emoji16]
Dziewczyny nie wiem już co myslec to już 18 dzien cyklu. Sytuacja przedstawia się tak jak na wykresie. Dziś dopiero odnotowałam rozciągliwy sluz ... a raczej coś w rodzaju gęstych glutow .... jest szansa że owulacja wystąpi czy raczej już po sprawie ? Cykle 28-31
Zobacz załącznik 1290429

A po owulacji, mogą być jeszcze jakieś objawy poowulacyjne czy coś takiego?? [emoji28][emoji28][emoji28]
Ja zwykle mam ze dwa dni przed owulacja ból jajnika z którego jest owulacja :) ale nie ma reguły bo w tym miesiącu nie miałam takiego bolu a test owu wyszedł w stu procentach pozytywny i wydaje mi się ze owulacja się odbyła :) po owulacji nie mam już żadnych objawów oprócz tych związanych ze wzrostem progesteronu czyli lekki stan podgorączkowy czasami i delikatna wrażliwość piersi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry