Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie zamówiłam ten cały pakiet, będę pewna [emoji106][emoji8] super dziewczyny z całego [emoji3531] Dziekuje Wam
Dziekuje Zazuu. Mój ginekolog powiedział, ze najpierw mam do niego jechac na wizytę z wynikami. Choć zanim ja dostanę test pozytywny a on wypisze heparynę to może wczesniej 1opakowanie wypisze mi rodzinny. A dalej już ginekolog.
A Tobie jakie wyszły mutacje ? Wyszła zakrzepica ?
No właśnie ja robiłam mutacje genu V leiden z krwi, a teraz zrobię ten wymaz z policzka. Nie mam już sił chodzić do labo.A ja mam takie pytanie do tych badań czy to jest jakaś różnica czy to jest pobierane jako wymaz czy z krwi, bo na diagnostyce jest taki pakiet, ale jako badanie krwi?
![]()
e-Pakiet ryzyko poronień, rozszerzony - badania genetyczne
Online kupisz badania w obniżonych cenachdiag.pl
[emoji848]
No właśnie ja robiłam mutacje genu V leiden z krwi, a teraz zrobię ten wymaz z policzka. Nie mam już sił chodzić do labo.
No tak sobie stwierdzil bez badania, ale to tak tylko mi powiedzial. A mimo wszystko teraz jak mialam probowac inseminacji i byla owulka z prawego, no to mowil, ze nie ma co, bo on jest niedorzny niby. Juz mozna dostac swira z tymi lekarzami tez...
Dla genetyki to nie ma znaczenia.Ja właśnie też bym chętnie uniknęła kolejnego pobierania krwi, ale zastanawiam się czy jest to tak samo wiarygodne [emoji848]